FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

JUB i FK Sarajevo nastavljaju uspješnu saradnju i u sezoni 2015/16.

30.09.2015 u 13:04h

JUB i FK Sarajevo nastavljaju uspješnu saradnju i u sezoni 2015/16.

Potpisivanjem novog ugovora o saradnji, kompanija JUB i treću godinu zaredom nastavlja podržavati Fudbalski klub Sarajevo, aktuelnog šampiona države. Pomenuta kompanija je međunarodno priznata, sa tradicijom koja traje više od 130 godina, a u sklopu svog rada obuhvaćaju podružnice u drugim državama, te posluju i na inozemnom tržištu.

U proteklom periodu, JUB je uspješno izveo radove u prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo, te na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", gdje su prodajne kućice nakon dugo godina dobile novi, ljepši izgled.

- "Saradnja sa Fudbalskim klubom Sarajevo proizašla je prvenstveno iz toga, što smo prepoznali misiju Kluba, koju treba podržati. Izgradnja kampa Fudbalskog kluba Sarajevo, aktivnost je od općeg društvenog značaja, koja pored sportskog karaktera, ima i karakter društvene odgovornosti, što se u potpunosti uklapa u poslovnu filozofiju naše kompanije. Nadamo se još boljim sportskim rezultaima Sarajeva, što će svakako koristiti i Klubu i našoj kompaniji, te vjerujem da ćemo još dugo uživati u plodovima zajedničke saradnje.", kazao je Muhudin Hrapović, direktor firme JUB.

- “Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo u prilici da produžimo poslovnu saradnju sa kompanijom JUB koja već dobija epitet našeg dugogodišnjeg sponzora. Svako uspješno produženje saradnje sa našim partnerima i sponzorima je velika satisfakcija rada odjela marketinga FK Sarajevo, jer na taj način dokazujemo da možemo opravdati ukazano nam marketinško povjerenje.”, izjavio je Damir Puzić, direktor marketinga FK Sarajevo.

Više o JUB bojama koje mijenjaju dom dostupno je na njihovoj web stranici www.jub.ba.


CLANSKE fb