FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Međunarodni dan žena | Besplatan ulaz za Bordo dame protiv Slobode

05.03.2018 u 16:38h

Međunarodni dan žena | Besplatan ulaz za Bordo dame protiv Slobode

Fudbalski klub Sarajevo u srijedu, 7. marta dočekuje Slobodu na Koševu. Utakmica 22. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine se igra sa početkom u 15 sati, a naš klub pripremio je simboličan poklon za sve pripadnice ljepšeg spola.

Naime, Fudbalski klub Sarajevo poklonit će svim Bordo damama besplatan ulaz na predstojeću ligašku utakmicu protiv Slobode povodom Međunarodnog dana žena, koji je se tradicionalno obilježava 8. marta. 

Također, za sve naše navijačice, koje će bodriti izabranike Husrefa Musemića u srijedu, u saradnji sa našim partnerom, pokrenuta je i nagradna igra. Kako bi vjerne Bordo dame osvojile poklon vaučer Optike Salihbegović Sarajevo ili poklone iz Bordo Fan Shop-a, potrebno je da nam pošalju fotografiju sa utakmice protiv Slobode na e-mail [email protected] ili da objave fotografiju na svojim profilima na drutšvenim mrežama uz hashtagove - #SarajevoSloboda i #UvijekVjernaBordoDama 

Među svima koje to i urade, slučajnim odabirom izvući ćemo dobitnicu vaučera našeg partnera, te dvije navijačice koje će osvojiti poklone iz omiljene radnje svih onih, kojima je Bordo boja blizu srca. Podsjećamo, Sarajevo dočekuje Slobodu u srijedu 7. marta u 15 sati na koševskom stadionu.