FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Miodrag Ješić debituje na klupi šampiona države, Sarajevo dočekuje Vitez.

26.09.2015 u 10:38h

Miodrag Ješić debituje na klupi šampiona države, Sarajevo dočekuje Vitez.

U nedjelju, 27. septembra, u sklopu desetog kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, Fudbalski klub Sarajevo će dočekati Vitez na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", a utakmica počinje u 15.30 sati. Na sutrašnjoj utakmici, novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, Miodrag Ješić, zabilježiti će i svoj zvaničan debi na klupi Sarajeva.

“Želimo osvojiti nova tri boda i pobijediti Vitez, ovim putem pozivam sve naše navijače da dođu na Koševo, te da nas podrže u nedjelju, a za mene lično, ta utakmica će biti posebna i radujem se što sam postao dio ovog Kluba.”, kazao je Miodrag Ješić uoči utakmice.

Za pomenuti ligaški susret našeg Kluba, cijene ulaznica su sljedeće:

-          Tribina "Sjever -Vedran Puljić" - 5 KM,

-          Tribina "Istok" -  8 KM,

-          Tribina "Zapad" - 10 KM,

-          Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.

Ulaznice za utakmicu između Sarajeva i Viteza u prodaji se nalaze od subote, 26. septembra, i iste je moguće kupiti online putem portala kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine. Na dan utakmice, od 12 sati, ulaznice će se moći kupiti i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Vrijedi istaći da vlasnici bijelih članskih kartica mogu besplatno ući na tribine koševskog stadiona na utakmicu između Bordo kluba i Viteza. Spomenimo i to da je parking, koji se nalazi ispred istočne tribine koševskog stadiona, u nedjelju besplatan. 

Nakon sjajne utakmice u toku sedmice, u kojoj su naši fudbaleri izbacili Zrinjski u Mostaru, te se plasirali u 1/8 finala Kupa Bosne i Hercegovine, ovim putem pozivamo naše navijače i simpatizere da nas podrže u nedjelju protiv Viteza, te da vode fudbalere u Bordo-bijelim dresovima do nove prvenstvene pobjede.

Pridružite se našem facebook događaju: FK Sarajevo - NK Vitez.