FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Nagrađen vjerni član Bordo kluba

30.03.2019 u 15:30h

Nagrađen vjerni član Bordo kluba

Najvažnije što svaki klub ima su navijači. Oni predstavljaju 12. igrača svake momčadi, a njihovim navijanjem i podrškom igrači dolaze do pobjeda. Fudbalski klub Sarajevo ima veliki broj navijača koji su tu godinama bez obzira na rezultate.

Jedan od njih je Zaim Škulj koji Sarajevo prati još od davne 1984. godine, a aktivan član Bordo kluba je od nastanka Loyalty programa.

Zaim Škulj: "Na utakmice sam počeo ići 1982. godine, a prva godišnju ulaznicu sam kupio 1984. godine i od tada ne propuštam ni jednu utakmicu. Za mene Sarajevo znači sve, to mi je prvo u životu i najveća ljubav".

Fudbalski klub Sarajevo odlučio se zahvaliti Zaimu na podršci tokom svih ovih godina sa dvije Bordo VIP karte za današnju utakmicu 24. kola BH Telecom Premijer lige BiH protiv Zrinjskog

"Za mene ovaj poklon predstavlja mnogo, drago mi je da su me se sjetili kao vjernog navijača i člana. Zaista sam počastvovan i oduševljen", dodao je Zaim

Svi navijači i simpatizeri sada mogu postati članovi Bordo kluba online! Proces učlanjena je omogućen uz par klikova, bez obzira da li se nalazite u Bosni i Hercegovini ili inostranstvu. Više informacija možete doznati klikom na LINK.

Budite dio kluba I podržite njegov razvoj, te gradimo zajedno veliku Bordo porodicu!