FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Nastavak saradnje FK Sarajevo i Optike Salihbegović

16.01.2019 u 15:00h

Nastavak saradnje FK Sarajevo i Optike Salihbegović

Već prepoznatljiv član Bordo porodice, Optika Salihbegović podržat će rad kluba i u narednoj godini. Potpisom novog ugovora dogovoren je nastavak saradnje u cilju ostvarivanja marketinških ciljeva oba kolektiva.

U ponudi Optike Salihbegović možete naći sunčane i dioptrijske naočale, kontaktna sočiva, intraokularne leće, korekcijska stakla, ali i niz usluga poput oftalmoloških pregleda, izrade, popravke i servisa naočala.

"Optika Salihbegović prijatelj je Bordo kluba već dugi niz godina i iza nas je veliki broj zajedničkih aktivnosti. Veoma smo sretni što iza sebe imamo partnera kojem je prioritet naša stabilnost, rast i razvoj u svim sferama poslovanja, a da je pri tome lojalan. Zahvaljujemo se Optici Salihbegović na dosadašnjoj saradnji i nadamo se da ćemo uspješnim poslovanjem opravdati njihovo povjerenje u narednom periodu", istakla je Anela Potura ispred kolektiva FK Sarajevo. 

Svakog mjeseca, Optika Salihbegović i FK Sarajevo ogranizuju anketu u kojoj navijači svojim glasovima na klupskoj web stranici biraju najboljeg igrača. Igrača sa najviše glasova Optika Salihbegović nagrađuje naočalama po izboru. 

Podsjećamo, u okviru jesenjeg dijela sezone 2018/2019. titule najboljih ponijeli su Haris Handžić, Amar Rahmanović, Benjamin Tatar, Mersudin Ahmetović i Krste Velkoski. 

Optika Salihbegović se nalazi na nekoliko lokacija u gradu Sarajevu i to:

  • Despićeva 6. - ulaz sa parkinga preko puta hotel Evropa,  
  • Azize Šaćirbegovića bb,
  • Super Konzum Ložionička 16. - Konzum Centar,
  • Grand Centar Ilidža.

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo u okviru Loyalty Bordo Card projekta ostvaruju 10% popusta na sve artikle u ponudi Optike Salihbegović. Više informacija o ponudi na LINK.