FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Nastavak uspješne saradnje između FK Sarajevo i NLB Banke i u sezoni 2016/17

09.06.2016 u 13:57h

Nastavak uspješne saradnje između FK Sarajevo i NLB Banke i u sezoni 2016/17

Saradnja između Fudbalskog kluba Sarajevo i NLB Banke nastavit će se i u narednoj godini. Novi sponzorski ugovor potpisan je na jednogodišnji period, a NLB Banka podržavati će Bordo klub na putu do ostvarivanja sportskih i marketinških ciljeva.

Kao društveno odgovorna kompanija, NLB Banka uvažava potrebe zajednice u kojoj živi i djeluje, a svojim doprinosom nastoji poticati projekte u sportu, kulturi, ekologiji i drugim društveno koristim oblastima. Svoj doprinos u razvoju sporta NLB Banka ogleda i putem saradnje sa FK Sarajevo, koja se tako nastavlja i u sezoni 2016/17. 

„Jedan od važnih segmenata djelovanja NLB Banke d.d., Sarajevo je društvena odgovornost. Želimo  svojim projektima društvene odgovornosti pomoći, ne samo razvoju privrede u Bosni i Hercegovini, nego i razvoju nauke, kulture i sporta. Stalna ulaganja u sport su dio strateških smjernica NLB Banke i cilj nam je podupirati timski rad koji se najbolje razvija upravo kroz sport. NLB Banka je u ovoj godini osim fudbala podržala i druge sportove kao što su: rukomet, košarka, tenis, ples, hokej, i drugi. Svjesni smo važnosti sporta u Bosni i Hercegovini koji na najljepši način promoviše našu državu. Zato smo ponosni što možemo biti dio te lijepe priče i dati svoj doprinos daljnjim uspjesima bosanskohercegovačkih sportista.“, izjavio je Senad Redžić, generalni direktor NLB Banke d.d., Sarajevo.

Više informacija o uslugama koje nudi naš sponzor, NLB Banka potražite na web stranici: www.nlb.ba.


HIFA-HD (1)