FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Nastavak uspješne saradnje između FK Sarajevo i Vakufske banke

12.06.2015 u 21:57h

Nastavak uspješne saradnje između FK Sarajevo i Vakufske banke

Predstavnici Fudbalskog kluba Sarajevo i predstavnici Vakufske banke dd su u utorak, 09.06.2015. godine, održali zajednički sastanak na kojem su potpisali ugovor o poslovnoj saradnji. Potisivanjem novog ugovora se nastavlja višegodišnja uspješna saradnja između FK Sarajevo i Vakufske banke.

Generalni direktor, gospodin Dino Selimović, se u ime Fudbalskog kluba Sarajevo zahvalio Vakufskoj banci na podršci u razvoju i jačanju ovog kluba svih prethodnih godina. Vakufska banka je, zajedno sa ostalim poslovnim partnerima, prijateljima i ljudima koji podržavaju rad ovog kluba, doprinijela ostvarenju dobrih rezultata i uspjehu Fudbalskog kluba Sarajevo.

Vakufska Banka, slijedom svoje društveno odgovorne uloge i u skladu sa mogućnostima, snažno podupire sve projekte koji imaju pozitivan utjecaj na bosanskohercegovačko društvo. Ova banka podržava sport i sponzoriše nekoliko klubova koji svojim radom promovišu sportski duh, razvijaju pozitivne navike kod omladine te njeguju sportsku i drugu tradiciju i vrijednosti našeg društva.

Fudbalski klub Sarajevo spada među najbolje sportske brendove u našoj zemlji. Vakufska banka, kao jedna od rijetkih domaćih banaka, već nekoliko godina, sarađuje sa Fudbalskim klubom Sarajevom.

Predstavnici Vakufske banke su čestitali Fudbalskom klubu Sarajevo na svim postignutim uspjesima, te poželili da i u nastavku zajedno sa Vakufskom bankom, kao i ranije, ostvare zapažene rezultate i mnoge pobjede.


knjiga vremena-830x300