FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Nastavak uspješne saradnje: Prava priča ponosni partner FK Sarajevo

29.08.2017 u 14:25h

Nastavak uspješne saradnje: Prava priča ponosni partner FK Sarajevo

Potpisivanjem novog ugovora o saradnji ozvaničen je nastavak, već sada trogodišnje, saradnje između izvrsnog restorana “Prava priča” i Fudbalskog kluba Sarajevo. Ovaj restoran predstavlja idealno mjesto za vrhunski sportsku ishranu naših fudbalera, koji za isti imaju samo tople preporuke. “Pravu priču” karakterišu ukusna hrana, odlična ponuda, ljubazno osoblje i sjajan ambijent sa ljetnom baštom i zatvorenim objektom, kako bi posjetioci mogli uživati u bilo koje doba godine.

"Raduje nas nastavak saradnje, koja je na obostrano zadovoljsto. Fudbaleri Sarajeva su zahvalni gosti, te njihov redovan dolazak nama predstavlja satisfakciju i dokaz je kvaliteta usluge i hrane. Razvio se više domaćinski i prijateljski odnos između fudbalera i osoblja, sto je u suštini i naša vodilja u odnosu sa redovnim gostima.", rekao je Jasmin Dupovac ispred Restorana "Prava priča".

Restoran “Prava priča” se nalazi u ulici Hrasnička cesta broj 4. u neposrednoj blizi Trening centra Fudbalskog kluba Sarajevo u Butmiru, te je kako lokacijski, tako i uslužno pravi izbor za naše prvotimce.

“Izuzetno smo zadovoljni ponudom i kvalitetnom koji nudi restoran Prava priča. Siguran sam da niko neće pogriješiti ako za svoj izlazak ili mjesto za obrok upravo izabere restoran Prava priča, koji je i društveno odgovoran obzirom da podržava naš klub.”, rekao je kapiten Sarajeva, Marko Mihojević.

Restoran "Prava priča" učestvuje i u “Loyalty BORDO Card” projektu Fudbalskog kluba Sarajevo, te svim članovima Bordo kluba nudi popust na cjelokupan račun u iznosu od 10%.

“Nastavak saradnje sa našim višegodišnjim parterima nas uvijek raduje, jer je to pokazatelj dobrog marketinškog i poslovnog puta Fudbalskog kluba Sarajevo. U našoj Bordo porodici ostaje restoran Prava priča, kao strateški partner i vrhunsku uslugu ovog restorana preporučujemo svim našim navijačima i simpatizerima.”, izjavila je Anela Potura, direktorica Marketinga FK Sarajevo.

Ovim putem pozivamo sve naše članove da posjete restoran “Prava priča”, te da u prelijepoj bašti restorana istinski uživaju u odličnim i ukusnim specijalitetima. Više informacija o restoranu “Prava priča” potražite na njihovoj facebook prezentaciji klikom na LINK.


Tabela

1. FK Sarajevo 0 0 0 0:0 0
2. NK GOŠK 0 0 0 0:0 0
3. NK Široki Brijeg 0 0 0 0:0 0
4. FK Željezničar 0 0 0 0:0 0
5. FK Radnik 0 0 0 0:0 0
6. HŠK Zrinjski 0 0 0 0:0 0
7. FK Sloboda 0 0 0 0:0 0
8. FK Tuzla City 0 0 0 0:0 0
9. FK Zvijezda-09 0 0 0 0:0 0
10. FK Krupa 0 0 0 0:0 0
11. FK Mladost DK 0 0 0 0:0 0
12. NK Čelik 0 0 0 0:0 0