FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Nastavljena saradnja između FK Sarajevo i agencije Newevent

21.12.2019 u 13:25h

Nastavljena saradnja između FK Sarajevo i agencije Newevent

Fudbalski klub Sarajevo i agencija Newevent nastavljaju nizati zajedničke uspjehe, te će i u novu 2020. godinu uploviti kao partneri. Nastavku saradnje prethodilo je partnerstvo koje traje od 2014. godine.

"Ovim putem se zahvaljujemo FK Sarajevo na korektnoj i uspješnoj saradnji. Iznimna nam je čast i zadovoljstvo biti dio Bordo porodice!“ prenijeli su iz agencije Newevent.

U slučaju da vam je potreban kreativni tim koji bi bio posvećen Vašem brendu, ukoliko tragate za pouzdanim partnerom koji će Vam ponuditi kvalitetna rješenja, nekoga na koga se možete osloniti, onda je agencija Newevent d.o.o. Vaš pravi izbor!

Otkako je osnovana u 2009. godini,  event & marketing Newevent agencija postaje neophodni partner mnogim bosansko - hercegovačkim, ali i međunarodnim kompanijama. Fokusirani isključivo na kvalitet i visoke standarda, svojim klijentima nude raznovrsna inovativna rješenja koja su povoljna i prilagođena svim željama i potrebama. Potrebe i zahtjevi njihovih klijenata su im na prvom mjestu. Stvar koja ih definitivno razdvaja od ostalih je proaktivan pristup radu. Ne čekaju prilike da se dese već ih stvaraju.

Više o našem partneru saznajte klikom na LINK.