FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Nastavljena saradnja sa medijskim pokroviteljom, Radio Antena i dalje uz FK Sarajevo.

30.09.2015 u 12:37h

Nastavljena saradnja sa medijskim pokroviteljom, Radio Antena i dalje uz FK Sarajevo.

Radio Antena Sarajevo i u sezoni 2015/16 bit će medijski pokrovitelj Fudbalskog kluba Sarajevo. Novi ugovor, između pomenutog radija i aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine zvanično je potpisan.

"Izuzetno nam je zadovoljstvo sarađivati sa FK Sarajevo. U skoro svakodnevnoj komunikaciji, zajednički promoviramo pozitivne sportske priče, obilježavamo značajne utakmice, pratimo dešavanja na terenu i van njega, slavimo uspjehe. Izuzetna komunikacija, razumijevanje i prijateljski odnos karakterišu našu saradnju i u nadi da će tako ostati i dalje, čvrsto vjerujemo da ćemo iz ovog sportskog kolektiva i u buduće dobijati samo vijesti koje nas zajednički raduju", izjavila je programska direktorica radio Antena Sarajevo, Samira Poričanin - Petrešin.

"Veseli nas nastavak uspješne saradnje sa radio Antena Sarajevo, na čijim talasima slušaoci mogu svakodnevno saznati informacije o Fudbalskom klubu Sarajevo, te čuti najave domaćih utakmica našeg Kluba. Vjerujem, da ćemo u budućnosti nastaviti kvalitetnu saradnju, koja krasi odnos Radio Antene i FK Sarajevo", kazao je Tarik Trbić, oficir za odnose s javnošću FK Sarajevo.

Radio Antena Sarajevo, naš medijski pokrovitelj, nalazi se na frekvenciji 90,9 fm, a posjetite i web stranicu www.antena.ba, te facebook fan page ANTENA Sarajevo.


CLANSKE fb