FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

"NATOČI ZA VJERNOST KLUBA" - Izvučeni dobitnici za mjesec decembar!

13.01.2016 u 15:20h

"NATOČI ZA VJERNOST KLUBA" - Izvučeni dobitnici za mjesec decembar!

U saradnji sa sponzorom kluba HIFA grupacijom, Fudbalski klub Sarajevo organizuje nagradnu igru za sve vjerne članove Bordo kluba, pod nazivom “Natoči za vjernost Kluba”, koja traje od 1. novembra tekuće godine, do 1. novembra 2016. godine, a drugi mjesec pomenute nagradne igre je završen, te smo dobili i prve dobitnike. Podsjećamo, pravo učešća u nagradnoj igri imaju članovi Fudbalskog kluba Sarajevo, a princip je jednostavan. Kako biste imali mogućnost dobivanja nagrade iz bogatog fonda, čija je ukupna nagradna vrijednost 12.000 KM, odnosno 1.000 KM po mjesečnoj osnovi, potrebno je samo da uz pokaz članske kartice, točite gorivo i/ili plin (iznos nije limitiran), na bilo kojoj pumpi HIFA grupacije u sarajevskom Kantonu.

Izvlačenje dobitnika obavljeno je nasumično, putem namjenskog softverskog rješenja iz postojeće baze članova svih onih, koji su u toku mjeseca točili gorivo i/ili plin. Članovi Fudbalskog kluba Sarajevo do sada su na pumpana HIFA grupacije ukupno natočili 12323 litra, a dobitnici vrijednih nagrada su sljedeći:

hifa decembar

Preuzimanje nagrada bit će izvršeno u petak, 15. januar tekuće godine, sa početkom u 17 sati u BORDO Fan Shop-u, koji se nalazi u ulici Maršala Tita 38/b.  Također,  nagrada će biti moguće preuzeti u omiljenoj radnji navijača FK Sarajevo od 16. januara u toku radnog vremena Bordo Fan Shop-a, koji otvara svoja vrata svaki radni dan u periodu od 8 do 20h, te subotom od 9 do 17h. 

Čestitamo dobitnicima vrijednih nagrada, a Fudbalski klub Sarajevo poziva svoje članove da i dalje uzimaju učešće u nagradnoj igri, koju klub organizuje sa sponzorom - HIFA grupacijom, te da na taj način doprinesu daljnjem jačanju FK Sarajevo, obzirom da svojim učešćem, osim što imaju mogućnost da osvoje vrijedne nagrade, direktno pomažu radu Bordo Kluba. Naime, od svakog natočenog litra, Fudbalskom klubu Sarajevo pripada iznos od 0,02 KM. Sretne dobitnike za mjesec januar, izvući ćemo početkom februara 2016. godine. Kompletna pravila nagradne igre pročitajte klikom na LINK, a sve informacije o nagradnoj igri “Natoči za vjernost Klubu” pročitajte klikom na LINK.

Također, FK Sarajevo poziva sve navijače i simpatizere, koji još uvijek nisu članovi Kluba da to postanu, te da počnu, zahvaljujući svojoj članskoj kartici, koristiti veliki niz pogodnosti, koje Klub omogućava članovima putem “Loyalty Bordo Card” projekta.

Sve informacije o članstvu saznajte klikom na LINK.


HIFA-HD (1)