FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Navijači će moći kupiti Sarajevsko sa grbom FK Sarajevo

23.11.2017 u 15:10h

Navijači će moći kupiti Sarajevsko sa grbom FK Sarajevo

Sarajevo, 23.11.2017. godine- Sarajevska pivara d.d. potpisala je ugovor sa FK Sarajevo, te najpoznatiji brand Pivare Sarajevsko ostaje i dalje sponzor našeg kluba. Saradnja je proširena i na projekt koji će sigurno obradovati navijače, jer kupovinom Sarajevskog na kojem je istaknuta etiketa FK Sarajevo mogu direktno finansirati klub za koji navijaju.

Generalna direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić izrazila je zadovoljstvo povodom nastavka saradnje sa Sarajevskom pivarom.

„Ova domaća kompanija tržišni je lider u svom poslu i prirodno je da se veže za FK Sarajevo, kao lidera na polju marketinga u bh. sportu. Sarajevska pivara već dugi niz godina podržava naš klub i zadovoljstvo nam je još veće, obzirom da se ova saradnja nastavlja kroz neke novitete, zanimljive projekte, koji će zasigurno obradovati naše navijače,” rekla je  Buljubašić.

7_2

Proizveli smo seriju Sarajevskog 0,33 l sa etiketama na kojima su grbovi FK Željezničara i FK Sarajeva. Navijači kupovinom Sarajevskog s etiketom svog kluba direktno finansiraju klub, jer od svake prodane boce dio sredstava ide klubovima. Nadamo se da ćemo i ovako doprinijeti razvoju sporta u našoj zemlji, a klubovima i njihovim navijačima želimo mnogo sreće u predstojećim utakmicama,“ rekao je generalni direktor Sarajevske pivare d.d. Zlatko Ramić.

Sarajevsko sa grbom FK Sarajevo će u prodaji biti u narednim danima.