FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Newevent d.o.o Sarajevo novi sponzor Bordo kluba!

29.12.2014 u 12:28h

Newevent d.o.o Sarajevo novi sponzor Bordo kluba!

Agencija Newevent d.o.o. i Fudbalski klub Sarajevo potpisali su jednogodišnji ugovor, te je firma Newevent i zvanično postala ponosni sponzor Bordo kluba. Sponzorskom ugovoru prethodilo je nekoliko godina uspješne saradnje između pomenute sarajevske firme i našeg kluba.

"Na polju event produkcije smo i do sada mnogo surađivali sa agencijom Newevent i ovaj je ugovor kruna dugogodišnje kvalitetne poslovne saradnje, koju na ovaj način želimo i dodatno unaprijediti.", kazao je Damir Puzić direktor Marketinga Fudbalskog kluba Sarajevo.

“Kao vatreni navijač Fudbalskog kluba Sarajevo, drago mi je zbog uspotavljanja suradnje između bordo kluba i firme Newevent. Čast nam je što smo partneri i sponzori Sarajeva u 2015. godini i nadam se da će Sarajevo u 2015. godini ostvarivati što bolje rezultate. Newevent će biti velika podrška Fudbalskom klubu Sarajevo u dijelu, u kojem mi možemo podržati klub i ovim ugovorom, želimo podržati sport u Bosni I Hercegovini i u gradu Sarajevu.”, rekao je Nedžad Tucaković ispred firme Newevent d.o.o. Sarajevo.

Newevent je firma koja svojim klijentima pruža velik spektar usluga, u zavisnosti od njihovih potreba i želja. Usluge Neweventa su organizacija raznih manifestacija kao i prateće marketing uslige: Konferencije, simultano prevođenje, team building, zabave, tehnička implementacija, event management, transport i branding.

Naš novi sponzor zasigurno je jedna od najpouzdanijih i najkreativnijih event agencija u Bosni i Hercegovini. Fokus rada Neweventa jeste kvalitet. Posjetite www.newevent.ba i sami se uvjerite u profesionalnost, kvalitet i kreativnost koju pruža ova firma!