FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Nova Vita - omiljeni napitak Bordo ekipe

02.10.2018 u 12:25h

Nova Vita - omiljeni napitak Bordo ekipe

FK Sarajevo i Pak Centar, dugogodišnji partner Bordo tima, uskoro pripremaju lijepo iznenađenje za sve navijače i simpatizere našeg kluba. Saradnja FK Sarajevo i Pak Centra traje već duži niz godina, a na zadovoljstvo i jednih i drugih, ona će biti nastavljena potpisivanjem novog ugovora.

„Zadovoljstvo nam što smo produžili ugovor sa FK Sarajevo koji ima dugu fudbalsku tradiciju. Pak Centar sa svojim brendom Nova Vita na ovaj način želi da pruži podršku ovom kolektivu i nadamo se ćemo doprinijeti još boljim rezultatima kako u ovoj tako i u sezonama koje predstoje”, riječi su marketing menadžera Nove Vite Nermina Brdarića.

Zadovoljstvo nije krila ni direktorica marketinga bordo tima Anela Potur, koja je dodala kako će saradnja između FK Sarajeva i Pak Centra biti podignuta na još jedan veći nivo.

“Saradnja sa Pak Centrom traje već šestu godinu i sa svojim brendom Nova Vita, oni su važan član naše porodice. Drago mi je što smo i u ovoj godini pronašli zajedničke interese, te sa ponosom mogu najaviti I nekoliko iznenađenja za naše navijače, o čemu ćemo ih na vrijeme obavijestiti. Uz sve spomenuto, želljela bih naglasiti kako je važnan faktor u razvijanju svakog kluba iz BiH upravo činjenica da domaće kompanije podržavaju razvoj fudbala I da kroz svoj nesebični doprinos učestvuju u ostvarivanju što boljih rezultata kluba. Saradnja sa Pak Centrom je značajna i zbog toga što su omladinske selekcije najveći ljubitelji Nove Vite, a nadamo se da će i naši navijači prepoznati značaj, te da će im dom krasiti proizvodi ove domaće kompanije, koja iz godine u godinu ostvaruje sve bolje poslovne rezultate”,  kazala je Potura.

PAK CENTAR d.o.o. Sarajevo je kompanija za proizvodnju i promet prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Kvalitetno poslovanje se odrazilo i na kapacitet proizvodnje koji se od 2008. povećao za 100 posto.

U isto vrijeme obim proizvodnje instant napitaka se povećao čak pet puta. Sve ovo PAK CENTAR čini najvećim proizvođačem instant napitaka u BiH, te jednim od vodećih u regiji.