FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Novi dres u ponudi Bordo Fan Shop-a

17.12.2015 u 16:19h

Novi dres u ponudi Bordo Fan Shop-a

Ponuda Bordo Fan Shopa bogatija je za jedan novi artikal. Naime, u prodaji se nalaze specijalni dresovi, koji su napravljeni povodom početka obilježavanja 70. godišnjice postojanja kluba. Dizajn dresova je specifičan, a na istima su navedena imena i prezimena igrača, koji su igrali u bogatoj historiji Fudbalskog kluba Sarajevo.  Podsjećamo, naš klub je nastupio u pomenutim dresovima na Turkish Airlines međunarodnoj prijateljskoj utakmici, u kojoj je Fudbalski klub Sarajevo 14. novembra na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” dočekao slavni, turski Galatasaray.

IMG_0090_1

Novi dres dostupan je i putem online Bordo Fan Shop-a klikom na LINK.

Dresovi se nalaze u prodaji u oba BORDO Fan Shop-a (Bezistan, ul. Maršala Tita 38/b), te u našim kućicama na petom Sarajevo Holiday Marketu (Trg ispred BBI Centra/ Trg Alije Izetbegović), a dostupni su po sljedećim cijenama: 70 KM – za članove FK Sarajevo, 85 KM – za nečlanove.

Posjetite Bordo Fan Shop i učlanite se u Fudbalski klub Sarajevo kako bi ostvarivali veliki niz pogodnosti i popusta. Sve informacije o članstvu dostupne su klikom na LINK.


HIFA-HD (1)