FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Novogodišnji paketići FK Sarajevo obradovali Bordo-bijele mališane

21.12.2017 u 23:58h

Novogodišnji paketići FK Sarajevo obradovali Bordo-bijele mališane

Večeras je održana tradicionalna manifestacija podjele novogodišnjih paketića Fudbalskog kluba Sarajevo. Kino sala Meeting Point bila je obojena u najdraže Bordo-bijele boje, a veliki broj dječaka i djevojčica dobilo je svoje paketiće, te su uživali u zabavnoj predstavi i druženju sa igračima i trenerima Sarajeva.

145A3043

Bordo Djed mraz je stigao u grad i sa sobom je ponio paketiće na radost mališana, koji su večeras imali priliku da prate i učestvuju u zabavnoj predstavi, te da se slikaju i druže sa Husrefom Musemićem, šefom struke Sarajeva. Pored članova stručnog štaba Bordo kluba, prisustvovali su i prvotimci Mersudin Ahmetović, Nedim Hadžić, Nihad Mujakić, Rijad Sadiku i Sanjin Lelić, koji su dijelili svoje autograme i svojim prisustvom dodatno uljepši večerašnju noć u Kino sali Meeting Point.

145A3138

"Drago mi je što sam večeras bio tu. Zaista je manifestacija odlična i obojena u nama najdražim bojama. Nadam se da će svi mališani nositi lijepe uspomene od večeras i da će na proljeće sa svojim roditeljima biti na Koševu uz nas.", izjavio je naš mladi prvotimac, Nihad Mujakić.

Fotografije sa večerašnje manifestacije možete pogledati klikom na LINK.

145A3455