FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Održan "FKS Roadshow" ispred Sarajevo City Centra

16.05.2015 u 12:51h

Održan "FKS Roadshow" ispred Sarajevo City Centra

Dan prije velikog, gradskog derbija na Koševu, u petak 15. maja, Fudbalski klub Sarajevo organizovao je promotivnu aktivnost pod nazivom „FKS Roadshow“ ispred Sarajevo City Centra.

Naime, veliki Bordo-bijeli kamion, koji je plijenio poglede građana Sarajeva, bio je postavljen ispred Sarajevo City Centra, a svi naši navijači i simpatizeri, imali su mogućnost da kupe artikle iz bogate ponude BORDO FAN SHOP-a, da se učlane u FK Sarajevo, te da kupe ulaznicu za današnju utakmicu između Sarajeva i Željezničara, koja se igra na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović-Hase“, sa početkom u 17 sati.

Promotivnu aktivnost "FKS Roadshow" Fudbalski klub Sarajevo realizovao je u saradnji sa kompanijom Balkan Medical Travel, koja se u sklopu svog djelovanja zalaže za razvoj medicinskog turizma na području Balkana, a ovim putem se zahvaljujemo sponzorima Kluba, Sarajevskom Kiseljaku i Francku, na učešću u “FKS Roadshow”-u, te brendu Red Bull, koji je dao krila čitavoj manifestaciji. Također, zahvaljujemo se i medijskom partneru FKS Roadshow-a, Radio Antena Sarajevo.

Klikom na fotogaleriju, pogledajte kako je iz izgledalo jučer ispred Sarajevo City Centra - FOTO.


ZELJO-830x300