FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Oktal Pharma d.o.o. novi sponzor bordo kluba

08.12.2014 u 13:36h

 Oktal Pharma d.o.o. novi sponzor bordo kluba

Fudbalski klub Sarajevo uspješnu 2014. godinu zaključuje sa novim sponzorom. Naime, bordo klub i firma Oktal Pharma d.o.o potpisali su jednogodišnji ugovor, te će pomenuta firma biti podrška našem klubu u narednoj kalendarskoj godini.

"Raduje nas uspostavljanje sponzorske saradnje sa Oktal Pharmom. Riječ je o renomiranoj farmaceutskoj kompaniji i sretni smo što su izabrali Fudbalski klub Sarajevo kao novog poslovnog partnera. Nadamo se da će konekcija ova dva jaka brenda rezultirati uspješnom i dugoročnom saradnjom.", kazao je Damir Puzić, direktor Marketinga FK Sarajevo.

"Cilj nam je ostvariti uspješnu saradnju sa sportskim klubovima u Bosni i Hercegovine. Budući da Fudbalski klub Sarajevo spada u najveće sportske klubove u državi, odlučili smo za uspostavljanje saradnje.  Sa druge strane, sa medicinskog aspekta, našim materijalima i opremom, želimo biti pomoć Sarajevu u ostavarivanju njihovih ciljeva. Nadam se da ćemo imati uspješnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.", kazao je Silvio Kristić ispred Oktal Pharma d.o.o.

Naš novi sponzor zastupnik je jednog od najučinkovitijih gelova za ublažavanje boli koji se primjenjuje na kožu - Deep relief, koji će biti od dodatne pomoći medicinskom timu Fudbalskog kluba Sarajevo prilikom rada sa našim prvotimcima. Pomenuti gel se preporučuje kod reumatskih bolova, grčeva i bolova u mišićima, bolova kod istegnuća, uganuća ili sportskih ozljeda, te manje ozbiljnih artritičkih bolova.

"Drago nam je što ćemo imati priliku da koristimo kvalitetne produkte, namijenjene za sportsku medicinu. Sigurno je da će nam takav vid saradnje dobro doći i vjerujem da će ova saradnja biti od značaja za nas.", kazao je koordinator medicinskog tima FK Sarajevo, doktor Senad Maksić.

Firma Oktal Pharma do.o. opskrbljuje apoteke, bolnice i druge zdravstvene ustanove širokim asortimanom lijekova i ostalih medicinskih proizvoda domaće proizvodnje i iz uvoza. Prateći razvoj svjetskog tržišta, Oktal Pharma d.o.o. Sarajevo sarađuje s više od 50 inozemnih partnera iz farmaceutske i drugih industrija koje sudjeluju u zdravstvenoj zaštiti stanovništva.

Saznajte više o novom sponzoru bordo kluba na: - www.oktal-pharma.ba


Dođite na Bordo novogodišnju zabavu! Bordo Djed Mraz 23. decembra dolazi u naš grad i sa sobom donosi novogodišnje paketiće Fudbalskog kluba Sarajevo! Više informacija na LINK.