FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Optika Salihbegović nagradila Marka Mihojevića

17.05.2016 u 11:38h

Optika Salihbegović nagradila Marka Mihojevića

Višegodišnji sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo, Optika Salihbegović, nagradila je najboljeg igrača Bordo kluba za mjesec april 2016. godine. Mladi prvotimac Sarajeva, Marko Mihojević, ponio je epitet najboljeg igrača u četvrtom mjesecu, osvojivši prvo mjesto na anketi na zvaničnoj web stranici FK Sarajevo – www.fksarajevo.ba, a danas smo sa Markom posjetili jednu od filijala Optike Salihbegović, gdje je uz pomoć ljubaznog i stručnog osoblja, iz bogate ponude, izabrao naočale za sebe.

“Zahvalan sam našem sponzoru na vrijednoj nagradi, svima koji su svoj glas dali meni i naravno mojim saigračima na pomoći, obzirom da zasluge za moje dobre igre pripadaju i njima.”, kazao je mladi Mihojević.

Podsjećamo, više od 450 navijača i simpatizera FK Sarajevo učestvovalo je u anketi, sa 147 glasova, dvadesetogodišnji Mihojević, osvojio je prvo mjesto.

IMG_4304

Posjetite i vi Optiku Salihbegović na jednoj od sljedećih lokacija:

  • Despićeva 6 - ulaz sa parkinga preko puta hotela Evropa,
  • Azize Šaćirbegović bb - TC Robot Hrasno,
  • Ložionička 16 - Konzum Family Centar,
  • Grand Centar Ilidža.

Vrijedi istaći da Optika Salihbegović učestvuje i u Loyalty Bordo Card projektu, te aktivnim članovima Fudbalskog kluba Sarajevo nudi popust od 10% na sve svoje artikle. Više informacija možete dobiti i putem web stranice: www.optika-salihbegovic.ba


HIFA-HD (1)