FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Optika Salihbegović Sarajevo podržala FK Sarajevo pred odlazak u Antaliju

27.01.2018 u 09:28h

Optika Salihbegović Sarajevo podržala FK Sarajevo pred odlazak u Antaliju

Višegodišnji partner Fudbalskog kluba Sarajevo, Optika Salihbegović, produžila je vjernost našem klubu i u 2018. godini, te i dalje ostaje snažna podrška i sponzor Bordo klubu.

"Optika Salihbegovic je od samog početka svog djelovanja uz Fudbalski Klub Sarajevo i drago nam je da su se uspjeli pozicionirati na tržištu kao jedna od vodećih optika u glavnom gradu. Zahvaljujem se na dosadašnjoj podršci kako svakog pojedinačnog projekta kluba tako i na produženju saradnje. Aktivnim članovima kluba omogućen je dodatni popust, te pozivamo navijače da koriste usluge Optike Salihbegović. Optika Salihbegović predstavlja jedan svijetli primjer društvene odgovornost i razumijevanja potreba vrhunskih sportskih kolektiva.", izjavila je direktorica Marketinga FK Sarajevo, Anela Potura, povodom nastavka saradnje.

Fudbalski klub Sarajevo u saradnji sa Optikom Salihbegović već duži niz godina organizuje nagradnu igru "Igrač mjeseca", u kojoj glasovima navijača putem oficijelne web sranice kluba biramo dobitnika bogate nagrade koju dodjeljuje naš partner. Također, Optika Salihbegović je i ponosni LBC partner, te svim navijačima kluba uz pokaz članske kartice nudi poput od 10% na sve svoje usluge i artikle.

Optika Salihbegović nudi svojim kupcima bogat asortiman, izvanrednu uslugu, modernu i široku ponudu sunčanih i dioptrijskih naočala, najpoznatijih svjetskih brendova. Također, Optika Salihbegović, redovno vrši oftamološke preglede za svoje korisnike, popravke i servis naočala, kao i mogućnost kupovine sočiva i drugih stvari, koje su potrebne za naočale.

Untitled collage

*Prije polaska ekipe na pripreme u Antaliji, Optika Salihbegović obradovala je sve igrače prvog tima i članove stručnog štaba personaliziranim naočalama i novogodišnjim čestitkama. Prvotimci Sarajeva zahvalili su se putem profila na društvenim mrežama našem partneru.

Optika Salihbegović se nalazi na nekoliko lokacija u gradu Sarajevu i to:

  • Despićeva 6. - ulaz sa parkinga preko puta hotel Evropa,
  • Azize Šaćirbegovića bb - Hrasno ,
  • Merkator Ložionička 16. - Konzum Centar,
    Grand Centar Ilidža.

Više informacija možete dobiti i putem web stranice: www.optika-salihbegovic.ba, te profilu na društvenoj mreži facebook klikom na LINK.

HD_polusezonske