FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Ozvaničen početak saradnje sa Duhanprometom, ulaznice za gradski derbi na tri prodajna mjesta

29.11.2019 u 09:00h

Ozvaničen početak saradnje sa Duhanprometom, ulaznice za gradski derbi na tri prodajna mjesta

U želji da navijačima omogući što lakši pristup ulaznicama, Fudbalski klub Sarajevo ozvaničio je početak saradnje sa Duhanprometom, na čijim prodajnim mjestima je od danas moguće kupiti ulaznice za predstojeći gradski derbi.

Ulaznice je moguće kupiti na tri prodajna mjesta:
Sutjeska - Sutjeska bb
Ciglane - Alipašina br. 27
Koševo - Patriotske lige bb

U budućnosti je planirano da prodaja ulaznica bude na svim prodajnim mjestima o čemu će navijači biti pravovremeno obaviješteni.

"Veliko mi je zadovoljstvo zbog postignute saradnje sa Duhanprometom. Sve aktivnosti marketinga FK Sarajevo kao jedan od prioriteta imaju omogućiti navijačima da na što jednostavniji način dođu do ulaznica. S tim u vezi uspostavljena je ova saradnja, koja će zbog brojnih navijača FK Sarajevo u budućnosti biti proširena širom BiH", riječi su rukovodioca odjela za marketing FK Sarajevo Damira Damadžića.

Duhanpromet d.o.o Sarajevo je već 70 godina jedna od vodećih kompanija u trgovačkoj djelatnosti na malo, sa 130 maloprodajnih objekata na području BIH i 300 zaposlenih.

"Slijedeći trendove i zajedničke poslovne ciljeve, zadovoljstvo nam je da smo ostvarili saradnju sa FK Sarajevo. Kao društva sa dugom tradicijom, Duhanpromet i FK Sarajevo će partnerski  raditi na promociji dva domaća brenda, koji su bazirani na ostvarivanju vrhunskih rezultata na svim poljima", poručila je Medina Kapidžić, rukovodilac maloprodajne mreže Duhanprometa.

Gradski derbi između FK Sarajevo i FK Željezničar igra se u sklopu 18. kola BH Telecom Premijer lige BiH u subotu 30. novembra s početkom od 16:00 sati.