FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Ozvaničena poslovna saradnja sa NLB Bankom

06.03.2015 u 15:21h

Ozvaničena poslovna saradnja sa NLB Bankom

Na današnjoj press konferenciji, koja se održana u svečanom salonu “Svetozar Vujović” u klupskim prostorijama, ozvaničena je poslovna saradnja između Fudbalskog kluba Sarajevo i NLB Banke.

Tim povodom, medijima su se obratili direktor NLB Banke, Senad Redžić i Predsjednik Fudbalskog kluba Sarajevo, Edis Kusturica.

“NLB Banka je u FK Sarajevo, kao jednom od najperspektivnijih bh. brendova, prepoznala sjajnog partnera. Projekat koji je pokrenuo FK Sarajevo sa našeg aspekta djeluje kao jedan od najboljih projekata. Nadamo se da je ovo samo jedan mali dio početka jedne uspješne saradnje, a Sarajevu želimo da uspije u svojim ciljevima. Smatramo da ovakvom vrstom podrške dajemo podršku i našim najmlađim s obzirom da Sarajevo prvenstveno ulaže u Omladinski pogon.”, kazao je Redžić.

“Ovo je prije svega poslovni događaj. Nama je naročito stalo da imamo poslovne partnere koji su prvoklasni i mislim da smo u NLB Banci našli takvog partnera. Ova saradnja će se razvijati i zajedno ćemo nastojati da pravimo razne aktivnosti, koje će sigurno obogatiti i nas i NLB Banku. Još jednom želim da izrazim veliko zadovoljstvo zbog ove saradnje.”, istakao je Kursturica.

Ugovor između NLB Banke i Fudbalskog kluba Sarajevo, zaključen je na jednogodišnji period. Više informacija o našem novom sponzoru potražite na web stranici NLB.ba


FANSHOP PROMO-830x290