FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Ozvaničena saradnja između Semagri d.o.o i FK Sarajevo

12.05.2017 u 13:00h

Ozvaničena saradnja između Semagri d.o.o i FK Sarajevo

Bordo porodica bogatija je za jednog novog člana. Naime, domaćna firma Semagri d.o.o. odlučila je podržati Fudbalski klub Sarajevo u predstojećoj godini, a ugovor između našeg kluba i novog partnera je zvanično potpisan. Semagri d.o.o. osnovan je 2000. godine i u sklopu svojih djelatnosti bave se snabdijevanjem i prodajom repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju u maloprodaji i veleprodaji.

“Uspostavljanjem saradnje sa domaćom firmom Semagri d.o.o dobili smo novog člana u našoj porodici i usluge koje pruža Semagri d.o.o doprinijet će razvoju i servisiranju sportske infrastrukture u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru. Zahvaljujemo se firmi Semagri d.o.o na ukazanom povjerenju i vjerujemo da će se ova saradnja nastaviti i u budućnosti.”, rekla je Anela Potura, direktorica Marketinga FK Sarajevo.

“Kao navijaču kluba, ispunio mi se san da budem dio onogo šta volim. Za klub navijam od svog rođenja i drago mi je što sam u prilici i na ovaj način da pomognem klubu.”, izjavio je Amir Kukić, Direktor Semagri d.o.o.

U svojoj ponudi preduzeće Semagri d.o.o. nudi širok izbor fungicida, insekticida, herbicida, akridica kao i mnogih drugih preparata za ishranu i zaštitu biljaka i sadnica. Osim prometa sredstava za zaštitu i ishranu bilja, preduzeće Semagri d.o.o. Sarajevo pruža i usluge stručnih savjeta, organizacije i nadzora pri uzgoju biljnih kultura, te kreiranja cjelokupnog programa za ishranu i zaštitu bilja.

Sve informacije o našem novom partner možete potražiti i na web stranici: www.semagri.ba