FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Penny plus d.o.o novi sponzor FK Sarajevo

18.03.2016 u 15:29h

Penny plus d.o.o novi sponzor FK Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo i društvo sa orgraničenom odgovornošću za export-import, trgovinu na veliku i malo, Penny plus d.o.o. potpisali su ugovor, te je pomenuto društvo i zvanično novi sponzor našeg kluba. Penny plus d.o.o. prepoznao je svoj marketinški interes u Fudbalskom klubu Sarajevo, a sponzorski ugovor je potpisan u trajanju od godinu dana.

Penny plus d.o.o. osnovano je 1996. godine, a u Kantonu Sarajevo Penny plus posjeduje četiri prodajna centra za prodaju visokokvalitetnih građevisnkih materijala, te tri Penny marketa u kojima se prodaju prehrambeni proizvodi i artikli šire potrošnje. Ukupno, Penny plus zapošljava više od 230 radnika sa tendencijom stalnog rasta i otvaranja novih prodajnih kapaciteta.

“Zadovoljni smo sklopljenom saradnjom sa Fudbalskim klubom Sarajevo. Penny plus d.o.o. kao društveno odgovorna firma podržava sport u gradu Sarajevu i Bosni i Hercegovini i nadamo se uspješnoj saradnji u budućnosti na obostranu korist”, kazala je Anesa Zeljković ispred Penny plus d.o.o.

Ovim putem pozivamo naše navijače i simpatizere da posjete prodajne objekte novog sponzora Bordo kluba na lokacijama: Velešići, Vogošća, Nedžarići, Blažuj i Alipašino Polje.

Više informacija o Penny plus d.o.o. potražite na web stranici: www.pennyplus.com, a našeg sponzora pratite i na društvenoj mreži facebook klikom na LINK.


HIFA-HD (1)