FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Počinje "Sarajevo Summer Market". Bordo kućica otvara vrata za navijače Sarajeva

30.07.2015 u 14:20h

Počinje "Sarajevo Summer Market". Bordo kućica otvara vrata za navijače Sarajeva

U periodu od 01. do 31. augusta tekuće godine, na Trgu djece Sarajeva, održat će se prvi “Sarajevo Summer Market”, promotivno-prodajni bazar, namijenjen za domaće proizvođače, a štand BORDO FAN SHOP-a dodatno će obogatiti sadržaj ove manifestacije.

U Bordo-bijeloj kućici svi naši navijači i simpatizeri imat će mogućnost za sebe kupiti zvanične artikle Fudbalskog kluba Sarajevo, a u ponudi će se naći dresovi, majice, šalovi, dukserice, razni suveniri i mnogi drugi artikli. Također, u našoj kućići, moći će se i postati član Fudbalskog kluba Sarajevo, te kupiti sezonska ulaznica za domaće utakmice Bordo kluba u sklopu BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Također, u toku trajanja samog marketa, veliki broj naših prvotimaca posjetit će Bordo-bijelu kućicu, te će se družiti, slikati i davati autograme pristalicama Fudbalskog kluba Sarajevo.

Cilj održavanja prvog “Sarajevo Summer Marketa” jeste da građanima i brojnim posjetiteljima koji u ovom periodu posjećuju Sarajevo prezentira bogatu ponudu različitih domaćih firmi i proizvođača. Na Trgu ispred BBI centra će tokom narednih mjesec dana biti postavljeno oko 20 drvenih prodajnih kućica u kojima su svoje mjesto već rezervisale zanatlije sa Baščaršije, domaći proizvođači meda, Bordo Fan Shop, te drugi. Drvene kućice, iste one koje se koriste tokom Sarajevo Holiday Marketa, tokom trajanja Sarajevo Summer Marketa bit će prikladno dekorisane, a sadržaj ovog događaja bit će i brojni zabavni programi, koji imaju za cilj animirati kako građane, tako i posjetitelje Sarajeva.

Posjetite Bordo kućicu na Sarajevo Summer Marketu na Trgu djece Sarajeva u periodu od 01. do 31. augusta tekuće godine.


GODISNJE-830x300