FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Polaznici Akademije i Omladinskog pogona posjetili 27. Sarajevski sajam knjiga

28.04.2015 u 15:30h

Polaznici Akademije i Omladinskog pogona posjetili 27. Sarajevski sajam knjiga

Polaznici Akademije i Omladinskog pogona Fudbalskog kluba Sarajevo, na dan njegovog zatvaranja, posjetili su 27. Sarajevski sajam knjiga, koji se održavao u KSC Skenderija. 

Naši omladinci najviše su se zadržali na štandu našeg Loyalty Bordo Card partnera, TKD Šahinpašić, gdje su se bliže upoznali sa KNJIGOM VREMENA, autora prof. Enesa Sijarića, čiji je izdavač Fudbalski klub Sarajevo.

"Knjiga vremena" jedan je od najznačajnijih autorskih radova o Fudbalskom klubu Sarajevo u dugogodišnjoj historiji Kluba i kao takva zaslužuje svoje mjesto u domu svakog navijača i simpatizera tima sa Koševa, a u to su se uvjerili i naši omladinci.

U knjizi je obrađeno preko 185 fudbalskih i 30 košarkaških utakmica, te su objavljeni precizni podaci o datumu i mjestu odigravanja istih, rezultatu, broju gledalaca, sudijama, strijelcima, zvaničnim grbovima i sastavima oba tima.

Cijena "Knjige vremena" za aktivne članove FK Sarajevo iznosit će 140,00 KM. U slobodnoj prodaji, svi oni koji nisu članovi FK Sarajevo, "Knjigu vremena" će moći kupiti po cijeni od 190,00 KMU sve cijene uključen je PDV.

Knjiga vremena je dostupna u oba BORDO FAN SHOP-a  (Maršala Tita 38b/Bezistan), kod naših LBC partnera ŠahinpašićBuybook i Libris, te putem online Fan Shop-a Fudbalskog kluba Sarajevo na sljedećem linku: KNJIGA VREMENA.


knjiga vremena-830x300