FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Polusezonske ulaznice od danas u prodaji!

03.02.2020 u 11:00h

Polusezonske ulaznice od danas u prodaji!

Od danas su u prodaji polusezonske ulaznice za proljetni dio prvenstva BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine 2019/20. 

Prvi dio sezone Bordo tim je završio na prvom mjestu, a početak proljetnog dijela je jako blizu! Kupovinom polusezonske ulaznice obezbijedi svoje mjesto na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović Hase”, pruži podršku ekipi na domaćim utakmicama, ali i ostvari uštedu u odnosu na redovnu kupovinu pojedinačnih ulaznica. 

Tribina Sjever – Vedran Puljić” – 15,00 KM
Tribina Istok – 35,00 KM
Tribina Zapad – 45,00 KM
Tribina Zapad Galerija – 100,00 KM

Populacija penzionera  i RVI ostvaruje popust od 50% na cijenu polusezonskih ulaznica, uz prilog penzionerskog čeka, odnosno rješenja o invalidnosti – kopija.

TEEN ZAPAD - Od 15 do 18 godina polusezonska  ulaznica za tribinu ZAPAD – 50 % popust  - uz prilog kopije rodnog lista. 

STUDENT ZAPAD – 
Za sve redovne studente,  polusezonska ulaznica za tribinu ZAPAD  50 % popust – uz prilog kopije indexa.

Za roditelje polaznika Omladinskog pogona FK Sarajevo - GRATIS ulaznica za tribinu Zapad ( ulazi A5-A6) uz obaveznu uplatu godišnje članarine od 20,00 KM.

Polusezonske ulaznice mogu kupiti svi navijači FK Sarajevo, bez obzira da li su aktivni članovi. 

U cijenu polusezonske ulaznice je uračunat PDV, te se može koristiti jednom po utakmici. Ulaznica vrijedi isključivo za ime na koje je izdata za sezonu 2019/20.

Sve informacije o polusezonskim i članskim kartama FK Sarajevo možete dobiti u prostorijama BORDO Fan Shopa u ulici Maršala Tita 38 b, putem e-maila [email protected] ili na telefon 033/203-000.

Posjetite nas u BORDO Fan Shopu i preuzmite svoju polusezonsku ulaznicu!