FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Polusezonske ulaznice za domaće utakmice FK Sarajevo zvanično u prodaji, Kup GRATIS!

04.01.2016 u 13:12h

Polusezonske ulaznice za domaće utakmice FK Sarajevo zvanično u prodaji, Kup GRATIS!

Polusezonske ulaznice za domaće utakmice Fudbalskog kluba Sarajevo u proljetnom dijelu takmičarske sezone 2015/16 su zvanično u prodaji, a za sve naše navijače i simpatizere one predstavljaju odličnu priliku da obezbijede svoje mjesto na omiljenoj tribini za sve domaće utakmice našeg kluba u preostalim utakmicama BH Telecom Premijer lige, te Kupa Bosne i Hercegovine.

Cijene polusezonskih ulaznica su sljedeće:

  • Tribina “Sjever Vedran Puljić” – 15 KM,
  • Tribina “Istok” – 30 KM,
  • Tribina “Zapad” – 40 KM,
  • Tribina “Zapad Galerija” – 80 KM.

Polusezonske ulaznice važiti će i za sve domaće utakmice u sklopu Kupa Bosne i Hercegovine, koje će igrati Fudbalski klub Sarajevo, isključujući finalnu utakmicu. Ista pogodnost važit će i za vlasnike sezonskih ulaznica.

Polusezonske ulaznice moguće je kupiti u odjelu za članstvo i ulaznice Fudbalskog kluba Sarajevo, koji se nalazi u ul. Maršala Tita 38/b. Također, polusezonske ulaznice su dostupne i online putem zvanične klupske web stranice – www.fksarajevo.ba, te na online Bordo Fan Shop-u – fanshop.fksarajevo.ba.

Samo aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo mogu kupiti polusezonske ulaznice, a spomenimo i to da je moguće izvršiti i uplatu polugodišnjeg članstva u iznosu od 10 KM. Sve informacije o članstvu u Fudbalski klub Sarajevo dostupne su klikom na LINK.

Fudbalski klub Sarajevo poziva ovim putem sve svoje navijače i simpatizere, koji nisu do sada kupili svoju sezonsku ulaznicu da iskoriste mogućnost kupovine polusezonske ulaznice po povoljnijoj cijeni, te da obezbijede svoje omiljeno mjesto na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” uoči početka izuzetno zanimljivog proljetnog dijela prvenstva, u kojem Fudbalski klub Sarajevo nastoji odbraniti trofej prvaka Bosne i Hercegovine. 


HIFA-HD (1)