FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

PONOVO TE VODIMO U EVROPU!

04.07.2019 u 10:05h

PONOVO TE VODIMO U EVROPU!

Fudbalski klub Sarajevo u utorak 9. jula igra utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv škotskog Celtica. Šampioni Bosne i Hercegovine, prošle sezone pobijedili su svaku ekipu iz BH Telecom Premijer lige, a na posljednjoj utakmici nagrađeni su i navijači koji su Bordo momcima pružili podršku.

Sretnog dobitnika glavne nagradne igre organizovane na posljednjoj premijerligaškoj utakmici prošle sezone, Jana Prusinu, tek očekuje putovanje u Glasgow na revanš susret FK Sarajevo - Celtic F.C. , a Fudbalski klub Sarajevo vas ponovo nagrađuje i to upravo na utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da unesete podatke na zadnjem dijelu ulaznice i ubacite u posebno označene kutije na ulazu na tribinu. Vlasnici sezonskih i bijelih članskih kartica će automatski biti ubačeni u sistem skeniranjem koda na ulazu.

Glavna nagrada je putovanje na narednu Evropsku utakmicu sa prvotimcima FK Sarajevo, a pored toga navijači imaju priliku osvojiti deset sezonskih ulaznica za sve domaće utakmice FK Sarajevo u sezoni 2019/20, te pet dresova.

Proglašenje sretnih dobitnika bit će nakon revanš susreta u Glasgowu.