FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Posjeta igrača FK Sarajevo i FK Željezničar BBI banci

10.04.2018 u 12:22h

Posjeta igrača FK Sarajevo i FK Željezničar BBI banci

Igrači FK Sarajevo i FK Željezničar, zajedno sa predstavnici kluba posjetili su BBI Banku, te su obišli kancelarije i uspolenike ovog dugogodišnjeg partnera našeg kluba.

Direktorica marketinga i komunikacija FK Sarajevo, Anela Potura, izjavila je povodom posjete: „Fudbalski klub Sarajevo je zadovoljan saradnjom sa BBI bankom i koristimo priliku da se zahvalimo kolektivu ove banke, koja je zaista dobar primjer društveno odgovorne kompanije. BBI banka i FK Sarajevo sarađuju već dugi niz godina i ovom aktivnošću želimo dodatno promovisati sarajevski derbi, najveću utakmicu bh. fudbala."

IMG_20180409_131034

Na ovaj način dodatno je promovisan sarajevski derbi između Sarajeva i Željezničar, koji se igra u nedjelju, a svoje očekivanje je prenio kapiten Sarajeva, Krste Velkoski.

„Očekivanja su velika iz jedan i za drugi klub budući da ova utakmica znači titulu. Vidjet ćemo šta će se desiti u nedjelju. Ne odlučuje ni mjesto na tabeli niti bilo šta drugo, to je utakmica u kojem rezultat može odrediti samo jedan potez. Koristim tako ovu priliku da pozovem sve navijače da nas podrže i da to ponovo bude praznik za ovaj grad.“

Ispred BBI Banke, predsjednik Uprave Amer Bukvić prenio je svoje utiske o posjeti sarajevskih klubova.

IMG_20180409_131020

“Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo svojim klijentima fizičkim i pravnim licima pruža sve vrste bankarskih usluga. Naše poslovanje temeljimo na etičkim principima, partnerskim odnosima i pravednosti. Mi smo pouzdan partner koji svojim klijentima pruža vrhunski kvalitet usluge. Također, mi smo i banka koja je društveno odgovorna i kroz različite projekte podrške učestvujemo u razvoju našeg društva. Naša misija je pomoći razvoj privrede BiH. Putem stipendija nastojimo pomoći mladim ljudima da steknu što bolje obrazovanje. Osim toga, smatramo da je ulaganje u sport jedan od načina da utječemo pozitivno na razvoj mladih ljudi u našoj zemlji”, izjavio je Amer Bukvić, predsjednik Uprave BBI banke.

Bordo klub dočekuje Željezničar na Koševu u nedjelju, 15.4. sa početkom u 16.30 sati.