FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Potpisan ugovor o saradnji između FK Sarajevo i Lutrije BiH

25.04.2017 u 22:44h

Potpisan ugovor o saradnji između FK Sarajevo i Lutrije BiH

FK Sarajevo i Lutrija Bosne i Heregovine ozvaničili su buduću saradnju potpisivanjem ugovora. Uspostavljanjem saradnje sa FK Sarajevo, Lutrija BiH dala je doprinos razvoju kluba i sporta općenito. 

"Podrška sportu važan je segment društveno odgovornog poslovanja Lutrije BiH, koja je u proteklom periodu podržala mnogobrojne projekte čiji je cilj bio razvoj sporta.U skladu sa dosadašnjom praksom podržali smo i FK Sarajevo i vjerujemo da će naša podrška doprinijeti razvoju kluba.", rekli su iz Lutrije BiH

“Saradnjom sa Lutrijom Bosne i Hercegovine Fudbalski klub Sarajevo nastavlja sa realizacijom svojih marketinških ciljeva. Drago nam je što je Lutrija BiH postala dio velike Bordo porodice i nadamo se da će ova saradnja ispuniti očekivanja kako osoblja Lutrije, FK Sarajevo, ali i navijača našeg kluba.”, rekla je Anela Potura, direktorica Marketinga FK Sarajevo.

Lutrija BiH je pripremila i iznenađenje za navijače koji dođu na utakmicu između FK Sarajevo i FK Željezničar. Naime, Lutrija BiH će u utakmici, koja će se odigrati na stadionu Asim Ferhatović Hase, 20. maja, jednom navijaču FK Sarajevo, dati priliku da izvede jedanaesterac i osvoji bonus na svoj račun e.novčanika. Navijači FK Sarajevo svoje podatake mogu slati od 1.maja, a samo jedan navijač će imati priliku pucati penal na poluvremenu utakmice. Izvučeni navijač FK Sarajevo će dobiti priliku da na poluvremenu utakmice izvede jedanesterac i ostvari bonus od 300,00 KM, u slučaju da ne bude precizan ostvaruje bonus u iznosu 100,00 KM.
Pucaj-penal-na-derbiju-Web-banner-(444x335px)_1

INFORMACIJE O NAGRADNOJ IGRI:

Da bi ostvarili mogućnost učestvovanja u izvođenju penala, potrebno je izvršiti registraciju na stranici e.lutrijabih.ba i poslati podatke do 17. maja (ime i prezime i IBI broj) na e-mail adresu: [email protected]

Pored navedenog, Lutrija BiH je svim navijačima koji dođu  na uzvratnu utakmicu 20. maja, omogućila  benefite na kupljenu ulaznicu. Potrebno je sačuvati ulaznicu sa utakmice i nakon uspješne registracije i aktivacije računa, istu predati u bilo kojem uplatno-prodajnom mjestu Lutrije BiH.

Uputstvo za aktivaciju igrača koji se prvi put registruju:

  1. Registracija novih igrača (18 +) na web stranici e.lutrijabih.ba.
  2. Aktivacija računa (nakon registracije na vlastitoj e-mail adresi).
  3. Odlazak u bilo koje uplatno-prodajno mjesto Lutrije BiH, uz predaju ulaznice i IBI koda (broj računa), aktivirat će se bonus od 10,00 KM na otvorenom računu.

Ukoliko ste već registrovani i posjedujete ulaznicu sa utakmice, uz uplatu od 10 KM i ulaznicu, dobivate dodatnih 10 KM na račun e.novčanika.