FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Pozitivna poslovna priča: FACE TV i FK Sarajevo nastavljaju medijsku saradnju

09.10.2017 u 13:00h

 Pozitivna poslovna priča: FACE TV i FK Sarajevo nastavljaju medijsku saradnju

Uspješna saradnja između FACE TV i Fudbalskog kluba Sarajevo se nastavlja. FACE TV bit će i u narednom periodu medijski pokrovitelj Bordo kluba, a mlada i ambiciozna ekipa FACE TV pobrinut će se u budućnosti da u svom pogramu što više emituje sadržaja o Fudbalskom klubu Sarajevo. Poslovni cilj FACE TV jeste da svojim gledaocima svakodnevno pruža novu, bolju i sadržajniju programsku šemu, a u svom popularnom objektu MY FACE-u, koji se nalazi u Vilsovnom šetalištu nude vrhunski sadržaj za dnevni ili večernji izlazak, što je obogatilo scenu u Sarajevu.

“FACE TV i FK Sarajevo su nakon još jedne godine i uspješno realizovane saradnje u prethodnim sezonama produžili Ugovor o medijskom pokroviteljstvu. FACE televizija ima za cilj plasirati pozitivne priče Bosne i Hercegovine, kako u sportu tako i u drugim oblastima. U skadu sa tim, nastaviti ćemo pratiti sve uspjehe bosanskohercegovačkih sportskih timova. Sigurni smo da ćemo i u budućnosti gledaocima omogućiti praćenje utakmica FK Sarajevo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i Evropa Ligu. Kao i prethodnih godina, ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo, te ćemo i na ovaj način svim navijačima, simpatizerima i prijateljima FK Sarajevo pružati pravovremene informacije o projektima koje FACE TV ima u planu u narednom periodu, kako na sportskom planu, tako i na drugim programskim sadržajima.”, izjavila je Naida Bećar, marketing menadžerica FACE TV-a.

“FACE TV je višegodišnji partner našeg kluba. Domaća, sarajevska televizija, koja okuplja jedan mladi tim ljudi i zaista smo sretni što će svi gledaoci i u narednom periodu imati priliku da novosti o FK Sarajevo saznaju putem kanala ove televizijske kuće. Drago nam je da ova priča traje, te se nadam da ćemo u ovoj godini donijeti neke nove, zajedničke projekte”, izjavila je Anela Potura, direktorica marketinga FK Sarajevo.

Više inforamcija o našem novom, starom medijskom pokrovitelju potražite na www.facetv.ba

skola_fudbala_HD


Tabela

1. HŠK Zrinjski 16 2 4 40:18 50
2. FK Željezničar 16 2 4 37:16 50
3. NK Široki Brijeg 13 3 6 37:17 42
4. FK Sarajevo 12 4 6 44:19 40
5. FK Krupa 9 8 5 29:23 35
6. FK Radnik 9 5 8 21:24 32