FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Poznat dobitnik nagradne igre FK Sarajevo i Optike Salihbegović

19.07.2017 u 10:05h

Poznat dobitnik nagradne igre FK Sarajevo i Optike Salihbegović

Fudbalski klub Sarajevo i višegodišnji partner našeg kluba, Optika Salihbegović organizovali su nagradnu igru u mjesecu junu. Naime, svi oni, koji su u toku mjeseca juna obnovili svoju članarinu ili postali po prvi put član Fudbalskog kluba Sarajevo i dio velike BORDO porodice, imali su priliku da osvoje sunčane naočale iz bogate ponude Optike Salihbegović. Među svima, koji su to uradili u proteklom mjesecu, slučajnim odabirom izvukli smo Farisa Hačimovića, koji je sretni dobitnik vrijedne nagradne našeg partnera.

Čestitamo Farisu, kojeg će osoblje iz Odjela za članstvo i ulaznice FK Sarajevo kontaktirati kako bi preuzeo svoju nagradu, a podsjećamo sve naše navijače i simpatizere, da je cilj Bordo kluba u ovoj sezoni da dostigne brojku od 10.000 članova, te pozivamo sve one, koji još uvijek nisu članovi kluba da to promijene i da postanu dio naše velike porodice.

Zahvaljujući bordo ili bijeloj članskoj kartici, naši članovi uživaju veliki niz pogodosti. Na primjer, u Optici Salihbegović, članovi Bordo kluba ostvaruju popust prilikom kupovine sunčanih naočala, dioptrijskih naočala ili sočiva.

Podsjećamo, u prodaji su trenutno i sezonske ulaznice za domaće utakmice Fudbalskog kluba Sarajevo u sezoni 2017/18. Sve informacije dostupne su klikom na LINK.