FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Poznate cijene domaćih ulaznica za takmičarsku sezonu 2017/18

17.07.2017 u 15:30h

Poznate cijene domaćih ulaznica za  takmičarsku sezonu 2017/18

Fudbalski klub Sarajevo donio je odluku o cijeni pojedinačnih ulaznica za takmičarsku sezonu 2017/18. U protekloj polusezoni prosjek gledalaca na koševskom stadionu iznosio je približno 5.000 po utakmici, a želja kluba jeste da ta brojka bude veća u ovoj sezoni. Na putu do uspješnih rezultata igračima Fudbalskog kluba Sarajevo je potrebna podrška sa tribina, a itekako je poznato da Bordo klub ima najbolje navijače u državi.

U predstojećoj sezoni, u zavisnosti od protivnika, bit će dostupne pojedinačne ulaznice za domaće utakmice Sarajeva u dvije različite kategorije. Obzirom na upute organa javnog reda i mira, svaki gledaoc morati će imati važeću ulaznicu za utakmicu (pojedinačnu, sezonsku ili aktivnu člansku karticu), a vrijedi istaći da će se zbog toga u prodaji naći i ulaznice za mališane uzrasta do 12 godina po znatno povoljnijim cijenama.

Kategorija I – HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, FK Sloboda, NK Čelik i FK Borac.

Cijene ulaznica:

  • Tribina Sjever „Vedran Puljić“ – 5 KM,
  • Tribina Istok – 8 KM,
  • Tribina Zapad – 10 KM,

Dječija ulaznica za svaku tribinu – 2 KM.

Kategorija II – FK Radnik, NK Vitez, NK GOŠK, FK Krupa i FK Mladost.

Cijene ulaznica:

  • Tribina Sjever „Vedran Puljić“ – 3 KM,
  • Tribina Istok – 5 KM,
  • Tribina Zapad –7 KM,

Dječija ulaznica za svaku tribinu – 1 KM.

NAPOMENA:  Za gradski derbi protiv FK Željezničar na snagu stupa posebna odluka o cijeni pojedinačnih ulaznica.

Kupovinom ulaznica pomažete razvoju Fudbalskog kluba Sarajevo, te apelujemo na naše navijače da ulaznice kupuju samo na ovlaštenim prodajnim mjestima.

Podsjećamo, članovi kluba sa važećom bijelom članskom karticom, koja je namijenjena za djecu do 14 kao i pripadnice ljepšeg spola, imaju besplatan ulaz na sve domaće utakmice FK Sarajevo u BH Telecom Premijer ligi BiH i Kupu BiH, a u ponudi se trenutno nalaze i sezonske ulaznice za domaće utakmice našeg kluba. Više informacija o sezonskim ulaznicama potražite na: www.fksarajevo.ba/bs/marketing/sezonske-ulaznice-u-prodaji/3996

FB_sezonske1_1