FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Poznati dobitnici nagradne igre "Isplati se biti član"

14.01.2015 u 09:25h

Poznati dobitnici nagradne igre "Isplati se biti član"

Bordo kućica na Sarajevo Holiday Marketu zvanično je zatvorena. Na posljednjem danu Marketa, u Bordo kućici, boravila su tri prvotimca Sarajeva, Amer Bekić, Ivan Tatomirović i Amer Dupovac. Oni su, osim druženja i slikanja sa svim navijačima našeg kluba, imali još jednu ulogu.

Naime, Bekić, Tatomirović i Dupovac izvukli su sretne dobitnike novogodišnje nagradne igre, koju je organizovao Fudbalski klub Sarajevo, pod nazivom "Isplati se biti član", a koja je trajala od 11. decembra do 14. januara.

Podsjećamo, u nagradnoj igri su mogli učestvovati svi oni koji su se, u prethodno navedenom periodu, učlanili u klub, obnovili svoju članarinu ili istu produžili i svoje nagradne kupone sa pristupnica ubacili u bubanj.

Prvu nagradu, vikend za dvoje u Hotelu Vučko – Jahorina, osvojila je Alma Zec, drugu nagradu, dres FK Sarajevo, osvojio je Amar Mulaosmanović, a treću nagradu, majicu iz ponude Bordo Fan Shopa, osvojio je Omar Bajramović.

Pored pomenutih nagrada, sva tri sretna dobitnika nagrađena su i sezonskom ulaznicom za tribinu po želji, za sve prvenstvene i domaće utakmice Kupa BiH Fudbalskog kluba Sarajevo za sezonu 2014/15.

Čestitamo dobitnicima nagrada, a svakako, pogledajte i fotografije sa večerašnjeg zatvaranja Bordo kućice na LINK.

ISPLATI SE BITI ČLAN, BUDI I TI ČLAN FK SARAJEVO! www.fksarajevo.ba/bs/ja-sam-sarajevo


haad step one-830x300-NOVO