FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Prava priča partner FK Sarajevo i u ovoj sezoni

18.10.2018 u 10:10h

Prava priča partner FK Sarajevo i u ovoj sezoni

Nastavak saradnje između Fudbalskog kluba Sarajevo i restorana „Prava priča“ je ozvaničen potpisivanjem novog ugovora. Prava priča je sada već četverogodišnji partner Bordo tima.

"Raduje nas nastavak saradnje sa FK Sarajevo, koja traje već četvrtu godinu što potvrđuje da je to na obostrano zadovoljstvo. Naš moto poslovanja je zadovoljan gost, kojem se pruža osjećaj domaćinske i kućne atmosfere, tako da to pružamo i fudbalerima FK Sarajevo. Mi ćemo se potruditi da tako ostane i ubuduće. To biti naš skromni doprinos da trenutna pozicija na tabeli ostane i do kraja sezone, jer najbolji prate najbolje", kazao je Jasmin Dupovac, ispred Restorana “Prava priča”.

Restoran „Prava priča“ se može pohvaliti bogatom gastronomskom ponudom, specijalitetima međunarodne ali i domaće kuhinje.

Ulazimo u četvrtu godinu partnerstva sa restoranom Prava priča i iznimno smo ponosni na našu saradnju. Prava priča je naš važan strateški partner, a pozivamo i navijače da posjete ovaj ugostiteljski objekat i uvjere se kvalitet i raznovrsnu ponudu“, riječi su direktorice marketinga FK Sarajevo, Anele Poture.

Restoran se nalazi na adresi Hrasnička cesta broj 4. „Prava priča“  učestvuje u Loyalty BORDO Card programu, te svim članovima Bordo kluba nudi popust na cjelokupan račun u iznosu od 10%.