FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Produžena saradnja između FK Sarajevo i ASA Osiguranja

19.12.2019 u 13:44h

Produžena saradnja između FK Sarajevo i ASA Osiguranja

Fudbalski klub Sarajevo i njegov višegodišnji partner ASA Osiguranje produžili su saradnju potpisivanjem novog jednogodišnjeg ugovora.

"Sukladno dosadašnjoj praksi ASA Osiguranje nastavlja sa sponzorisanjem sportskih kolektiva u Bosni i Hercegovini. Tokom cijelog poslovanja trudimo se podržati pozitivne priče u našem okruženju kako bi istih bilo što više. Obzirom na navedeno i činjenicu da je FK Sarajevo šampion Premijer lige BiH za sezonu 2018/19, a ASA Osiguranje šampion u brzini isplate šteta već šest godina, saradnja dva šampiona je logičan slijed događaja. Ponosni smo na ovu saradnju te očekujemo zajedničke sportske i poslovne uspjehe u budućnosti", kazao je Adi Pašić, marketing menadžer ASA Osiguranja.

ASA Osiguranje d.d. je domaće osiguravajuće društvo koje je počelo sa radom u oktobru 2007. godine. U relativno kratkom periodu svog postojanja, ASA Osiguranje d.d. izraslo je u respektabilnu osiguravajuću kuću sa značajnim poslovnim rezultatima i rasprostranjenom mrežom od 12 filijala u glavnim ekonomskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo, te više od 40 prodajnih mjesta širom BiH.

Jedna od osnovnih komparativnih prednosti ASA Osiguranja je brzina obrade i isplate odštetnih zahtjeva gdje prema zvanično dostupnim podacima, u protekle četiri godine, zadržava lidersku poziciju. ASA Osiguranje u svojoj ponudi ima kompletnu paket proizvoda neživotnog osiguranja – osiguranje osoba, vozila i imovine sa više od 70 hiljada klijenata.

Više o našem partneru saznajte klikom na LINK.