FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Prvotimac Sarajeva u posjeti partneru kluba: Elit Nutrition nagradio Nihada Mujakića

20.04.2018 u 13:00h

Prvotimac Sarajeva u posjeti partneru kluba: Elit Nutrition nagradio Nihada Mujakića

Mladi prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, Nihad Mujakić, posjetio je danas poslovnicu našeg višegodišnjeg partnera - Elit Nutrition. Naime, naš partner nagradio je našeg igrača, te su mu uručili simboličan poklon sa svojim vrhunskim proizvodima, kao fudbaleru koji je u dosadašnjem toku proljetnog dijela sezone pružao zapažene partije.

Bitno je istači da prvotimci Sarajeva već duže vrijeme koriste proizvode kompanije Elit Nutrition. Njihov bogat asortiman čini preko 20 najboljih sportskih brendova, a neki od njih su BODY&Fit, UNIVERSAL-ANIMAL, TwinLAB, nutrabolics, MusclePharm, DYMATIZE i mnogih drugi.

IMG_8771

"Hvala našem partneru što su prepoznali moje igre u proteklom periodu. Mogu reći da koristim proizvode ove kompanije, koji su zaista najboljeg kvaliteta. Proces treninga je vrlo složen i morate misliti na vašu ishranu, životne i radne navike kao i periode oporavka i Elit Nutriton za svaki dio pripreme za utakmicu ili općenito sportski nastup ima sjajne proizvode u svojoj ponudi, koje svakodnevno koristim. Vrhunsku uslugu i proizvode našeg partnera preporučujem svima koji se bave sportom", rekao je Mujakić prilikom posjete.

Vrijedi istaći da članovi Fudbalskog kluba Sarajevo uz člansku karticu otvaruju popust od 10% na cijenu proizvoda u prodavnicama našeg partnera.

FB_vizual

Pozivamo naše navijače da posjete jednu od poslovnica Elit Nutritiona u Sarajevu ali i Zenici, Tuzli, Mostaru, Cazinu i Zvorniku. Više informacija možete naći na web stranici www.elitnutrition.ba  ili pozivom na broj telefona 033/545-000.