FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Sarajevo Osiguranje d.d. i FK Sarajevo produžili saradnju

11.01.2019 u 15:30h

Sarajevo Osiguranje d.d. i FK Sarajevo produžili saradnju

Sarajevo Osiguranje d.d. je uz Bordo tim već dugi niz godina tokom kojih je uspješno realizovan veliki broj zajedničkih aktivnosti. Osiguranje važi za jedno od najvećih osiguravajućih društava u Bosni i Hercegovini, a potpisom novog ugovora dogovoreni su uslovi kojima će Sarajevo Osiguranje d.d. i u narednih godinu dana podržavati rad Fudbalskog kluba Sarajevo.

Sarajevo Osiguranje d.d. kao najstarije osiguravajuće društvo na našim prostorima i ove godine nastavlja saradnju  i daje podršku FK Sarajevo. Vjerujemo da će se ovakav vidi saradnje nastaviti i u narednom periodu, na obostrano zadovoljstvo. Fudbalskom klubu Sarajevo želimo puno uspjeha i veliki broj osvojenih bodova u 2019. godini”, istakli su u Sarajevo Osiguranju.

Svi polaznici Škole fudbala Asim Ferhatović Hase, selekcije Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo, te prvi tim koriste usluge pomenutog osiguranja. 

 „Dugogodišnji partner koji se može pohvaliti sa preko 150 vrsta osiguranja je zaista nešto na što smo jako ponosni. Kao domaća firma Sarajevo Osiguranje d.d. nam od samog početka pomaže radu i pruža veliku podršku. Sigurni smo da ona neće izostati ni u narednom periodu, te da će nam pomoći u ostvarivanju našeg krajnjeg cilja – dobrih sportskih rezultata“, rekla je Anela Potura ispred kolektiva FK Sarajevo. 

Sarajevo-osiguranje d.d. uspješno posluje već decenijama, a pruža sveobuhvatnu osiguravajuću zaštitu, selektiranu po vrstama rizika unutar različitih vrsta osiguranja. Neke od njih su: osiguranje osoba, osiguranje imovine, osiguranje cestovnih vozila, itd. Više informacija možete potražiti klikom na LINK (http://www.sarajevoosiguranje.ba).