FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Sarajevo-Osiguranje podržalo rad FK Sarajevo i u 2017. godini

01.08.2017 u 16:38h

Sarajevo-Osiguranje podržalo rad FK Sarajevo i u 2017. godini

Fudbalski Klub Sarajevo i Sarajevo-Osiguranje dogovorili su saradnju i u narednoj godini, čime će biti nastavljeno višegodišnje partnerstvo između dva vodeća brenda u svojim oblastima. Sarajevo-Osiguranje je vodeće osiguravajuće društvo na tržištu Bosne i Hercegovine, a FK Sarajevo je jedan od najsnažnijih domaćih, fudbalskih klubova, te je nastavak saradnje bio logičan poslovni potez sa obje strane.

Vodeće osiguravajuće društvo u našoj zemlji nudi preko 150 različitih oblika osiguranja, uključujući osiguranje osoba, imovine, cestovnih vozila, putničko osiguranje i još mnoge druge oblike zaštite imovine, te je kao takvo u mogućnosti da pruži adekvatan oblik usluga i Fudbalskom klubu Sarajevo, a samim tim i velikom broju njegovih navijača.

"Sretni smo zbog nastavka saradnje sa Sarajevo-Osiguranjem. Ova izuzetno uspješna osiguravajuća kuća već dugi niz podržava rad Fudbalskog kluba Sarajevo i drago nam je što se ta saradnja nastavlja i u narednoj godini. Svojim izborom usluga, Sarajevo-Osiguranje je odličan partner i zasigurno nam je drago sto su duži niz godina dio Bordo porodice na obostrano zadovoljstvo. FK Sarajevo preporučuje svojim navijačima da koriste usluge naših sponzora i partnera, jer na taj način doprinose razvoju FK Sarajevo.”, izjavila je Anela Potura, direktor marketinga FK Sarajevo.

Sarajevo-Osiguranje je osnovano 1945. godine, slično kao i FK Sarajevo, egzistira već kroz sedam decenija na prostoru Sarajeva i Bosne i Hercegovine, te je svojim odnosom sa klijentima steklo lidersku poziciju na domaćem tržištu, a time je privuklo i interesovanje FK Sarajevo, kluba koji za sebe i svoje navijače želi obezbijediti samo saradnju sa najboljim poslovnim partnerima.