FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Sarajevo za Bihać, Sarajevo za bolnicu "Dr. Ifran Ljubijankić"

01.09.2013 u 16:43h

Sarajevo za Bihać, Sarajevo za bolnicu "Dr. Ifran Ljubijankić"

U nedjelju, 8. septembra, sa početkom u 19h, na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" biti će odigrana humanitarna utakmica između selekcije Sarajeva, koju čine prvotimci Sarajeva, Željezničara, Slavije i Olimpica, i NK Jedinstvo iz Bihaća.

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo odlučilo se i na sljedeći potez, kako bi što više gledalaca došlo i ispratilo utakmicu selekcije Sarajeva i NK Jedinstva. Naime, ulaznice za humanitarnu utakmicu "Sarajevo za Bihać, Sarajevo za bolnicu dr. Ifran Ljubijankić" važiti će i utakmicu 7. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj Sarajevo dočekuje Mladost iz Obarske. 

Profit ostvaren od prodaje ulaznica za ovu utakmicu bit će doniran za obnovu kantonalne bolnice "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću, koja je prije nekoliko sedmica izgorjela u stravičnom požaru.

Ulaznice za humanitarnu utakmicu SARAJEVO ZA BIHAĆ, od 30.08.2013. godine možete kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima KupiKartu.ba širom Bosne i Hercegovine. Lista dostupna na: www.kupikartu.ba/page/listaagencija 

Fudbalski klub Sarajevo poziva sve građane, koji su u mogućnosti da kupe ulaznicu za utakmicu, da budu dio ovog humanitarnog susreta i na taj način pomognu obnovu bolnice "Dr. Irfan Ljubijankić".