FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Sarajevski Kiseljak d.d i FK Sarajevo nastavljaju poslovnu saradnju

04.11.2014 u 12:49h

Sarajevski Kiseljak d.d i FK Sarajevo nastavljaju poslovnu saradnju

Sarajevski kiseljak d.d. i Fudbalski klub Sarajevo potpisali su novi ugovor, te će najveći i najstariji proizvođač mineralne vode u Bosni i Hercegovini i dalje biti podrška našem klubu. Nastavak saradnje logičan je slijed višegodišnjeg partnerstva između Bordo kluba i ove bh kompanije.

"Iskoristio bih priliku da se zahvalim firmi Sarajevski kiseljak d.d. na dugogodišnjoj saradnji sa našim klubom. Već punih dvanaest godina, Sarajevski kiseljak d.d. podržava rad Fudbalskog kluba Sarajevo, što je potvrda njihove društvene odgovornosti i želje da podrže sport u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine ali i dokaz da datu marketinšku investiciju prati i adekvatan povrat i da naš klub u potpunosti ispunjava sve svoje ugovorene obaveze. Naša je dužnost ali i velika odgovornost da i u budućem periodu osiguramo poslovnu saradnju na obostranu korist i zadovoljstvo, te da obezbijedimo uslove, kako bi zajedno sa našim novim/starim sponzorom uspješno doživjeli još mnogo lijepih bordo trenutaka.", kazao je Damir Puzić, Direktor marketinga i komunikacija FK Sarajevo.

Firma Sarajevski kiseljak d.d. svoju dugu tradiciju započela je još prije 119 godina, a zavidnu poziciju na tržištu uspjeli su sačuvati zahvaljujući visokoj i prepoznatljivoj kvaliteti svojih proizvoda. Jedna od karakteristika firme Sarajevski kiseljak d.d., osim modernih metoda proizvodnje, jeste i zaštita okoliša, te visok stepen svijesti o održavanju okoline.

Osim najpoznatijeg proizvoda, Sarajevskog kiseljaka, naš vjerni sponzor nudi još i osvježavajuće bezalkoholne napitke SKY i SKI, te izotonično piće Pro Sport, koje konzumiraju naši prvotimci.

Više informacija o firmi Sarajevski kiseljak d.d. možete pročitati na: LINK