FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Senigor d.o.o: Društveno odgovorna kompanija koja podržava sport i dalje uz FK Sarajevo

25.04.2017 u 15:55h

Senigor d.o.o: Društveno odgovorna kompanija koja podržava sport i dalje uz FK Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo i domaća kompanija Senigor d.o.o potpisali su novi ugovor, te će pomenuta firma biti podrška Bordo klubu i u narednoj godini. Nastavak uspješne saradnje uspostavljen je zahvaljujući pozitivnim iskustvima iz prethodne godine, u kojoj su FK Sarajevo i kompanija Senigor d.o.o. po prvi put sarađivali.

“Mnogi od naših poslovnih partnera i klijenata su navijači Fudbalskog kluba Sarajevo i saradnju nastavljamo na obostranu korist. FK Sarajevo je klub sa ambicijama, jedna od najkvalitetnijih i najpoznatijih i drago nam je što smo dio Bordo priče.”, rekao je Alem Omerhodžić, ispred kompanije Senigor.

Naš partner jedna je od vodećih firmi u industriji građevinskog materijala u Bosni i Hercegovini. Veliki je broj prodajnih partnera sa kojima surađuje Senigor, a podrškom FK Sarajevo, kompanija realizuje svoju misiju društvene odgovornosti.

"Koristim priliku da se zahvalim kompaniji Senigor na podršci, profesionalnom pristupu i kvalitetu usluge. Drago nam je da smo opravdali očekivanja za prošlu godinu, te mogu istaći da se radi o društveno odgovornoj kompaniji, koja podržava sport i koja bi trebala biti primjer mnogim kolektivima. Kompanija Senigor je mnogo pomogla FK Sarajevo pri realizaciji projekata Trening centra FK Sarajevo na Butmiru i nadam se da će se ova saradnja nastaviti i u budućnosti.", izjavila je Anela Potura, direktorica Marketinga FK Sarajevo

U sklopu svojih djelatnosti, Senigor d.o.o zapošlajava približno 80 radnika, a vrijedi istaći da naš partner krajem ovog mjeseca otvora novi prodajni objekat u gradu Sarajevu, gdje će dodatno poboljšati svoju ponudu i odnos sa kupcima.

Fudbalski klub Sarajevo poziva svoje navijače i simpatizere da posjete jednu od poslovnica kompanije Senigor d.o.o, a sve informacije mogu dobiti putem web stranice: www.senigor.ba

17861732_1522520751099938_8752402233382608457_n