FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

ŠKODA BiH novi partner FK Sarajevo

28.08.2018 u 20:08h

ŠKODA BiH novi partner FK Sarajevo

Fudbalski klub  Sarajevo dobio je još jedno vrijedno pojačanje ovog ljeta. Kompanija Porsche BH sa brendom ŠKODA postala je sponzor našeg kluba, te će podržati rad Bordo-bijelog kolektiva u narednom periodu.

“Svaki novi partner za nas je jako bitan i drago mi je što Sarajevo ponovo ima povjerenje rukovodioca kompanije Porsche BH. Za nas je ovaj vid podrške dodatna obaveza da ostvarujemo još bolje rezultate i u narednom periodu ćemo uložiti maksimalne napore kako bi opravdali očekivanja naših partnera ali i navijača”, izjavila je Anela Potura, Direktorica marketinga FK Sarajevo.

Novi sponzor našeg kluba Porsche BH d.o.o. je generalni zastupnik za marke Volkswagen putnički automobili, Volkswagen privredna vozila, Audi, SEAT, ŠKODA i Porsche. Posluje kao dio najvećeg evropskog automobilskog koncerna, Porsche Holding iz Salzburga. U saradnji sa svojim ovlaštenim partnerima, Porsche BH kupcima pruža prodajne i servisne usluge u Bosni i Hercegovini.

“Zaista nam je čast da već dugi niz godina podržavamo sportski kolektiv F.K. Sarajevo i drago nam je da iz godine u godinu zajedno rastemo”, istakao je Vedad Terzić, brand menadžer marke ŠKODA u Bosni i Hercegovini.

Više informacija o Porsche BH d.o.o. potražite na web stranici www.porschebh.ba