FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Sponzor kluba: Dobro došli u ADRIATIC OSIGURANJE

18.01.2018 u 14:10h

Sponzor kluba:  Dobro došli u  ADRIATIC OSIGURANJE

Bosna-Sunce osiguranje, osnaženo novom akvizicijom, kupnjom Zovko osiguranja, od 3.januara/ siječnja 2018. godine, počinje djelovati pod novim nazivom i firmom: ADRIATIC OSIGURANJE d.d. Sarajevo.

Ovim poslovnim iskorakom, novo društvo Koncerna Agram u novu poslovnu godinu ulazi kao lider na tržištu osiguranja u Bosni i Hercegovini. Ova promjena je nastavak uspješne poslovne filozofije i strategije o širenju i jačanju pozicije Društva, kao i Koncerna Agram na tržištu BiH.

ADRIATIC OSIGURANJE je uz 292 zaposlenika BSO preuzelo svih 142 zaposlenika Zovko osiguranja, sa ukupnom premijom osiguranja ova dva društava, koja je u prošloj godini iznosila respektibilnih 68,5 milijuna KM.

ADRIATIC OSIGURANJE će na zahtjevnom tržištu osiguranja u BiH, brojnim postojećim i budućim osiguranicima, nuditi širok spektar svih vrsta kvalitetnih osigurateljnih proizvoda iz životnih i neživotnih osiguranja.

Želimo istaknuti da će ADRIATIC OSIGURANJE, svojim inovativnim i dinamičnim pristupom tržištu osiguranja biti orijentiran na povećanje financijske sigurnosti i kvalitete života svih građana BiH, uz odgovorno poslovanje prema klijentima, poslovnim partnerima i široj zajednici, te da će dalje razvijati proizvode osiguranja u skladu sa potrebama osiguranika, jer Sigurnost je u vašim rukama. Stabilnost tržišta osiguranja u Bosni i Hercegovini prvenstveno ovisi o velikim osiguravajućim društvima koji imaju stabilnu poslovnu politiku!

Svim članovima Bordo porodice Adriatic Osiguranje želi sretnu i uspješnu 2018. godinu.

Dobro došli u ADRIATIC OSIGURANJE jer Sigurnost je u vašim rukama !

ADRIATIC OSIGURANJE