FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Sport033.ba novi, specijalizirani medijski pokrovitelj

19.02.2015 u 22:37h

Sport033.ba novi, specijalizirani medijski pokrovitelj

Internet portal Sport033.com zvanično je novi medijski pokrovitelj Omladinskog pogona Fudbalskog kluba Sarajevo.

Svi simpatizeri i navijači Fudbalskog kluba Sarajevo će u narednom periodu, putem portala Sport033, moći pratiti novosti iz Akademije FK Sarajevo i Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase".

Mlada redakcija portala Sport033.com bit će prisutna na velikom broju utamica Omladinskog pogona Fudbalskog kluba Sarajevo u proljetnom dijelu takmičarske sezone 2014./15., kao što je to bio slučaj i u prošloj polusezoni. Svi zainteresirani će putem njihovog web portala, te kanala na društvenim mrežama neposredno po završetku utakmica moći pogledati fotografije sa iste, pročitati izvještaj i saznati sve zanimljivosti.

Također, planirana je realizacija zajedničkog projekta putem kojeg će portal Sport033 u saradnji sa FK Sarajevo svojim vjernim čitaocima omogućiti uživo gledanje utakmica Akademije FK Sarajevo.

Novi medijski pokrovitelj Omladinskog pogona FK Sarajevo nalazi se na sljedećoj domeni http://sport033.com/, a osim sadržaja u vezi sa Bordo klubom, na stranicama našeg novog pokrovitelja možete pročitati sve sportske novosti iz Kantona Sarajevo.


FANSHOP PROMO-830x290