FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Štamparija Garmond Graphic nastavlja sa podrškom Fudbalskog kluba Sarajevo

23.02.2018 u 18:44h

Štamparija Garmond Graphic nastavlja sa podrškom Fudbalskog kluba Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo i višegodišnji partner našeg kluba, grafička kuća Garmond Graphic potpisali su novi ugovor o saradnji. Firma Garmond, koja je poznata po tome što pruža vrhunske usluge koristeći najkvalitetnije i najsavremenije materijale na tržištu, i u narednih godinu dana bit će podrška Sarajevu.

Garmond Graphic je u proteklom periodu uzeo značajno učešće u rekonstrukciji press salona “Svetozar Vujović” u prostorijama kluba, koji je nakon više decenija zasijao u novom, modernom izdanju.

IMG_20180223_160031

"Sarajevska firma Garmond Graphic je već dugi niz godina uz FK Sarajevo, kao prijatelj ili sponzor kluba. Zahvaljujući ovoj saradnji realizirali smo brojne projekte i drago nam je zbog potpisivanja novog ugovora. Garmond je pored FK Sarajevo i podrška SFK 2000 Sarajevo, te predstavlja zaista odličan primjer društvene odgovornosti jedne domaće firme, koja je prepoznala svoj interes ulaganja u sport. Tim firme Garmond čine kvalitetni ljudi, koji su u stanju da realizuju zamisli svojih klijenata i odgovore zadacima, te u skladu s tim preporučujemo našim navijačima i onima, koji imaju potrebu za uslugama štamparije firmu Garmond.”, izjavila je Anela Potura, direktorica Marketinga FK Sarajevo.

Garmond Graphic, čije je sjedište u ulici Džemala Bijedića 156. realizuje sve vaše ideje za štampu. Ova savremeno opremljena firma, uz podršku svog stručnog kadra, može ponuditi kvalitetno rješenje prilikom izrade majica, trenerki, zastava i svih oblika štampe, kao i naljepnica za zidne tapete, izloge, portale, vozila ili slično.

Više informacija možete pronaći i na web stranici www.garmond.ba ili na facebook stranici “Garmond Graphic”, a dostupan je i kontakt telefon - 033/778-700.

FB_vizual_20kolo