FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Suveniri GravArt u ponudi Bordo Fan Shop-a

13.04.2019 u 16:30h

Suveniri GravArt  u ponudi Bordo Fan Shop-a

U Bordo Fan Shopu možete pronaći brendirane suvenire sa simbolima grada Sarajeva koje su nastale u saradnji sa domaćom kompanijom GravArt.

Proces nastanka drvenih suvenira je kratak, ali i vrlo složen.

„Kada je riječ o proizvodnji suvenira, naša kompanija ima mašine najnovije tehnologije za izradu ove vrste suvenira. Sam proces rada na mašinama je vrlo kratak, ali  obzir da mašina odradi samo dio proizvoda, to znači da je ljudski faktor najvažniji i da se proizvod većim dijelom radi ručno. Za ovakav jedan proizvod potrebno je do pola sata vremena rada na mašini i oko sat vremena ručnog rada kako bi proizvod bio završen sa svim svojim detaljima.“ Istakli su iz kompanije GravArt.

/

"Saradnja sa FK Sarajevo kao vrlo značajnim simbolom našeg grada i države kao i povjerenje koje smo dobili od uprave kluba i Bordo Fan Shopa gledali smo da na najbolji način opravdamo dizajnom koji simbolizira grad Sarajevo, navijače i da na taj način kroz suvenire predstavimo ljepote kluba i grada," poručuju iz kompanije GravArt.

Brendirane suvenire možete kupiti u Bordo Fan Shopu svakim radnim danom od 8h do 20h i subotom od 9h do 16h u ul. Maršala Tita 38/b.