FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Telemach - novi partner FK Sarajevo u 2017. godini

04.05.2017 u 11:58h

Telemach - novi partner FK Sarajevo u 2017. godini

Telemach, kompanija koja trenutno važi za vodećeg domaćeg provajdera digitalne i analogne kablovske televizije, te usluge širokopojasnog interneta u BiH podržati će rad FK Sarajevo. Pomenuta kompanija, prepoznala je vrijednosti i kvalitetne projekte,  pozitivne trendove u Fudbalskom klubu Sarajevo, te će podržati rad Bordo kluba u narednih godinu dana.

"Kompanija Telemach gotovo svakodnevno doživljava pozitivne napretke, što dosta sliči sa FK Sarajevo i sklapanje saradnje je logičan sljed događaja. Nadamo se da će kako FK Sarajevo tako i Telemach imati značajne koristi od naše saradnje, te da će se ista nastaviti i u budućem periodu.", izjavila je Anela Potura, direktorica Marketinga FK Sarajevo.

Načela rada kompanije Telemach uvijek su bazirana na najsavremenijim tehnologijama koje u kombinaciji s inovativnim ponudama, prilagođenim potrebama pretplatnika, čine veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere u Bosni i Hercegovini.

Kompanija čini dio regionalne United Grupe koja posluje u šest zemalja bivše Jugoslavije, a u njenom sastavu nalaze se još i vodeći telekomunikacioni operateri: SBB u Srbiji, Telemach u Sloveniji i Crnoj Gori, operater satelitske televizije Total TV, NetTV Plus, vodeći provajder telekomunikacionih servisa putem javnog interneta. Dio United grupe je i United Media, koju čine najgledaniji sportski, filmski, dječiji i drugi Pay TV kanali u regionu - Sport klub, Cinemania, Ultra, Mini ultra, Lov i ribolov, N1 i Grand, kao i CAS Media, najveća agencija za prodaju oglasnog prostora na kablovskim i satelitskim kanalima u regionu.

Više informacija o radu našeg novog sponzora, kao i o različitim ponudama, koju nudi Telemach svojim korisnicima možete pročitati na: www.telemach.ba