FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Učlani se u FK Sarajevo online!

29.03.2019 u 13:45h

Učlani se u FK Sarajevo online!

Fudbalski klub Sarajevo sa zadovoljstvom obavještava svoje članove i navijače da je uspješno završen proces unapređenja učlanjenja putem web stranice Kluba (www.fksarajevo.ba), tako da je sada omogućeno svim zainteresiranim da postanu članovi FK Sarajevo uz samo nekoliko klikova, bilo da se nalaze u Bosni i Hercegovini ili inostranstvu i to putem specijalno dizajnirane stranice na adresi clanstvo.fksarajevo.ba . 

Za sve članove koji putem weba odluče da produže svoju članarinu ili se učlane po prvi put, osiguran je certificirani sistem web plaćanja sa najvišim sigurnosnim standardima koji osigurava potpunu bezbjednost transakcije kroz korištenje debitnih ili kreditnih kartica.

Također, za sve zainteresovane je omogućeno i plaćanje putem opšte uplatnice koje je sada također pojednostavljeno i olakšano.

Pozivamo sve naše navijače da učlanjenjem pomognu razvoj Kluba i postanu dio velike bordo porodice, te najavljujemo nove projekte koji će dodatno približiti Klub navijačima, prije svega razvojem digitalnih platformi i sistema od kojih je prvi web shop.